ΑΕΚ: Αποθέωση για Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμάντι στο Ιράν!

ΑΕΚ: Αποθέωση για Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμάντι στο Ιράν!
Photo Credits: INTIME

Αποθεωτικά σχόλια για τους τρεις παίκτες της ΑΕΚ στο Ιράν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποθέωση για τους παίκτες της ΑΕΚ στο Ιράν!

Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Εχσάν Χατζισαφί και Μίλαντ Μοχαμάντι βρίσκονται στην Εθνική της χώρας τους για τα ματς με Λίβανο και Συρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η τοπική ιστοσελίδα varzesh3.com έπλεξε το εγκώμιό τους.

«Ο Ανσαριφάρντ και ο Χατζισαφί έχουν τον ρόλο των αρχηγών ενόψει του αγώνα στον Λίβανο. Οι δύο σταρ της Εθνικής ομάδας και συμπαίκτες στην ΑΕΚ με την εμπειρία που διαθέτουν, έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν τους πιο νεαρούς παίκτες του ρόστερ και να παίξουν έναν καθοριστικό ρόλο για το Ιράν, παρότι αμφότεροι έπαιξαν λίγο στα προηγούμενα παιχνίδια, δείχνοντας πάντα όμως την αφοσίωσή τους για την Εθνική», αναφέρεται για τους δύο εκ των αρχηγών του Ιράν.

Όσο για τον Μοχαμαντί επισημαινόταν ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση στην ΑΕΚ και υπογραμμιζόταν πως είναι πιθανό να τον βοηθήσει να κερδίσει ξανά τη θέση του στην Εθνική μιας και εκεί στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει μείνει στον πάγκο χωρίς λεπτό συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης: «Ο Μοχαμαντί έχει την ευκαιρία να κάνει την επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Ιράν, είναι σε φόρμα τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες με την ΑΕΚ και ελπίζει ότι θα παίξει σε ένα από τα δύο ματς που ακολουθούν με Λίβανο ή Συρία».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X