Σάλος στην Παρί: Συνελήφθη για εντολή επίθεσης σε συμπαίκτριά της η Αμινάτα Ντιαλό -Εβαλε να της σπάσουν τα πόδια

Σάλος στην Παρί: Συνελήφθη για εντολή επίθεσης σε συμπαίκτριά της η Αμινάτα Ντιαλό -Εβαλε να της σπάσουν τα πόδια
Photo Credits: INTIME

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα πράγματα στη Γαλλία. Παίκτρια της Παρί πλήρωσε μασκοφόρους για να σπάσουν τα πόδια συμπαίκτριάς της!

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γαλλία έπειτα από τη σύλληψη της διεθνούς μέσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινάρα Ντιαλό πό την αστυνομία των Βερσαλλιών, με την κατηγορία πως εμπλέκεται στην επίθεση που δέχτηκε η συμπαίκτριά της, Κέιρα Χαμραουί, την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έβγαλαν δια της βίας από το αυτοκίνητό της την Κέιρα Χαμραουί και τη χτύπησαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Equipe», η η 26χρονη Ντιαλό πλήρωσε τους δύο άνδρες για να τραυματίσουν τη συμπαίκτρία της, Κέιρα Χαμραουί. Στόχος της ήταν να χτυπηθεί τόσο άσχημα που να μην μπορούσε πια να αγωνιστεί το επόμενο διάστημα με την ηθική αυτουργό, όπως προκύτει, να ελπίζει πως έτσι θα έπαιρνε τη θέση στο αρχικό σχήμα. Η εντολή της, μάλιστα, στους δύο άνδρες ήταν να σπάσουν τα πόδια της συμπαίκτριάς της.

Με ανακοίνωσή της, η Παρί Σεν Ζερμέν καταδίκασε τη βιαιοπραγία με θύμα την παίκτριά της Κέιρα Χαμραουί τονίζοντας επιπρόσθετα: «Από την Πέμπτη το βράδυ, ο σύλλογος έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια του συνόλου της ομάδας γυναικών. Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεργάζεται με την Αστυνομία των Βερσαλλιών στην προσπάθεια της τελευταίας να διαλευκάνει την υπόθεση. Ο σύλλογος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα μελετήσει τη στάση που θα κρατήσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X