Μπόκα Τζούνιορς: Σιγουριά για την απόκτηση Καβάνι

Αργεί η επιστροφή Καβάνι στη Γιουνάιτεντ, πάει για βασικός ο Σάντσο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Έντινσον Καβάνι βρίσκεται η Μπόκα σύμφωνα τον αντιπρόεδρο της, Χουάν Ρικέλμε που θεωρεί σίγουρη τη συμφωνία με τον παίκτη.

Την ώρα που στην Μπαρτσελόνα κάνουν όνειρα για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι από τη Γιουνάιτεντ, στην Μπόκα εκφράζουν σιγουριά ότι το μεταγραφικό ειδύλλιο θα έχει αίσιο τέλος.

Το ειδύλλιο με τον Ουρουγουανό δεν είναι κάτι το καινούριο. Το καλοκαίρι ο παίκτης έμεινε στη Γιουνάιτεντ ρίχνοντας… πόρτα στην Μπόκα, ωστόσο τα ΜΜΕ στην Αργεντινή θεωρούν πως ο «Ματαδόρ» θα φορέσει τον Ιανουάριο τη φανέλα της ομάδας του Μπουένος Αϊρες. Από τη στιγμή, μάλιστα, που δεν βλέπει 11άδα και λόγω Ρονάλντο θεωρούν δεδομένο ότι υπάρχει θετική εξέλιξη.

Και αυτά την «Clarin» φιλοξενεί δηλώσεις του Ρικέλμε, στις οποίες ο αντιπρόεδρος της Μπόκα που έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση, θεωρεί σίγουρη τη συμφωνία με τον 34χρονο Ουρουγουανό σταρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X