Νικολαΐδης στο enwsi.gr: «Νίκη με την Πέλιστερ θα μας δώσει άλλο ...αέρα για την πρόκριση»

Νικολαΐδης στο enwsi.gr: «Νίκη με την Πέλιστερ θα μας δώσει άλλο ...αέρα για την πρόκριση»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο αρχηγός της ΑΕΚ για τη νίκη επί του Διομήδη και το ματς με την Πέλιστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέτυχε χθες μια σημαντική νίκη επί του Διομήδη με πολλούς παίκτες να συμβάλλουν στην τελική επικράτηση.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Παναγιώτης Νικολαϊδης ο οποίος πέτυχε τέσσερα τέρματα και βοήθησε σημαντικά στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ο αρχηγός της ΑΕΚ με δηλώσεις του στο enwsi.gr τόνισε πως η ομάδα έχει μπροστά της ένα δύσκολο πρόγραμμα και σε αυτή την φάση το πιο σημαντικό είναι να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Αρχικά σε ερώτηση για το αν η νίκη ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ σχολίασε: «Γενικά ξεκινάμε από σήμερα ένα μήνα πολύ δύσκολο ακολουθούν το παιχνίδι με τον Άρη Νίκαιας και τα ευρωπαϊκά. Σίγουρα μπήκαμε αποφασισμένοι για τη νίκη, αυτό θέλαμε να πάρουμε τους βαθμούς. Μπορεί να φάνηκε εύκολο δεν ήταν, ο Διομήδης ήταν ανταγωνιστικός ειδικά στην αρχή. Εμείς κοιτάμε πλέον κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε πάντα να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

Για την σημασία του αγώνα με την Πέλιστερ την προσεχή Τρίτη στη Χαλκίδα ο παίκτης της ΑΕΚ τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας γιατί θα μας δώσει άλλο αέρα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μια νίκη με την Πέλιστερ θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο αποτέλεσμα που πήραμε στη Γαλλία και φυσικά μετά θα εξαρτάται αποκλειστικά από μας η πρόκριση. Οπότε πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί και να κάνουμε ένα παιχνίδι σύμφωνα με τις δυνατότητες μας» σχολίασε χαρακτηριστικά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X