Προπονητής τένις: Το μήνυμα στο κινητό που μπορεί να τον... ρίξειστα μαλακά

Νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή τένις: Είχε πάθος με τα ανήλικα - Νοίκιαζε σπίτι δίπλα από τα γήπεδα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύωρη απολογία έδωσε την Τρίτη, πριν αποφασιστεί η προφυλάκιση του από Εισαγγελέα και Ανακριτή, ο δάσκαλος τένις που συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνηση ανήλικων αθλητριών του.

Σύμφωνα με τον Ant1, «από ένα σημείο και μετά, ένα μήνυμα που έφθασε στον ανακριτή, φαίνεται πως «σώζει» τον προπονητή από την δίωξη σε βαθμό κακουργήματος».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ant1, «τον Μάιο του 2021 η κοπέλα, 20-21 ετών, με την οποία ο προπονητής είχε σχέση από τα 17 της, ανακάλυψε ότι ο προπονητής είχε σχέση με μια 13χρονη και έσπευσε να ενημερώσει τον πατέρα του κοριτσιού, για την σχέση που είχε ο δάσκαλος τένις με την ανήλικη κόρη του.

Ο πατέρας έκανε μήνυση στον δάσκαλο τένις για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης του. Ο προπονητής εξήγησε στον πατέρα ότι είναι «μαζί» με την ανήλικη και παραδέχεται ότι είχαν ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις και πως κατάλαβε το λάθος του και άρχισε να παρακολουθεί ψυχίατρο».

Διαβάστε περισσότερα για τον προπονητή τένις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X