Καστάνη: «Υπήρξε περίοδος που αμειβόμουν με πενταψήφιο αριθμό ανά επεισόδιο»

Καστάνη: «Υπήρξε περίοδος που αμειβόμουν με πενταψήφιο αριθμό ανά επεισόδιο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια αποκάλυψη για τις «χρυσές» εποχές της ελληνικής τηλεόρασης προέβη η ηθοποιός, Ελένη Καστάνη, σε δηλώσεις της με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Κυρία Επιθεώρηση».

Σχετικά με τη θεατρική επιστροφή, η Ελένη Καστάνη είπε: «Είχα δύο χρόνια να εργαστώ κι όταν ο Μάκης Δελαπόρτας μου πρότεινε αυτή τη δουλειά, ήταν για μένα κίνητρο ότι επρόκειτο για μια επιθεώρηση που περιέχει κέφι και χαρά».

Αναφερόμενη στην αμοιβή της, η ηθοποιός δήλωσε αρχικά: «Επειδή είμαι πολλά χρόνια στη δουλειά, είμαι παλιά από την παλιά, καλή τηλεόραση, δεν μπορώ να κάνω τρομερές εκπτώσεις».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπήρξε και περίοδος που πληρωνόμουν με πενταψήφιο αριθμό για ένα επεισόδιο αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Δεν είμαστε πλούσιοι γιατί αυτό ισχύει για μια σεζόν. Εγώ είμαι τρομερά πολυέξοδη αλλά ταυτόχρονα έχω κι ένα κράτημα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X