Τσιφτσής: Ποιές ομάδες τον κοιτούν εκτός της ΑΕΚ

Τσιφτσής: Ποιές ομάδες τον κοιτούν εκτός της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το όνομα του Αντώνη Τσιφτσή παίζει για την ΑΕΚ -Ποιές άλλες ομάδες τον θέλουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντώνης Τσιφτσής ακούγεται για την ΑΕΚ, όμως υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται.

Άλλος ένας παίκτης του Αστέρα έρχεται να απασχολήσει «μεγάλη» ομάδα. Μετά τη μεταγραφή του Κώτσιρα στον Παναθηναϊκό, δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλον παίκτη των κιτρινομπλέ να κάνει το δρομολόγιο Τρίπολη – Αθήνα.

Ο λόγος για τον Αντώνη Τσιφτσή, ο οποίος όχι μόνο απασχολεί την ΑΕΚ αλλά δεν αποκλείεται η Ενωση να κάνει και κίνηση για τη μεταγραφή του το Γενάρη.

Ωστόσο, από το Κολοκοτρώνης γίνεται σαφές ότι τον παίκτη παρακολουθούν από πέρυσι αρκετά μάτια. Τα προσόντα κι οι ικανότητές του κίνησαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ενώ σε μανατζερικό επίπεδο υπάρχει για τον νεαρό πορτιέρε η προοπτική της Ιταλίας.

Προς το παρόν, πάντως, στα γραφεία της αρκαδικής ΠΑΕ δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση. Τί θα γίνει στο ενδεχόμενο που συμβεί αυτό; Κατ’ αρχάς ακόμη δεν έχει οριστεί τιμή πώλησης για τον Τσιφτσή από τα αφεντικά της ομάδας κ.κ. Καϋμενάκη και Μπάκο. Ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο δεν υπάρχει (σ.σ. εκπνέει το 2025) κι έτσι θα είναι στο χέρι της ομάδας το αν θα φύγει ή όχι. Πάντως, ο Αστέρας στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι δεν κλείνει πόρτες, δεν καταστρέφει καριέρες και φυσικά κοιτάζει να βγει κερδισμένος από την οποιαδήποτε πώληση.

Θυμίζουμε ότι ο Τσιφτής μετράει 24 εμφανίσεις με τα γάντια του Αστέρα, έχει δεχτεί 19 τέρματα και 10 φορές έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Τα deals του Αστέρα με τους «μεγάλους»

Ο Αστέρας, επίσης, είναι μια ομάδα που έχει κάνει… δουλειές με όλους τους «μεγάλους». Το καλοκαίρι που μας πέρασε εκτός από τον Γιάννη Κώτσιρα στον Παναθηναϊκό, πούλησε και τον Παναγιώτη Τζίμα στον ΠΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν είχε παραχωρήσει τον Ιγκόρ στον Ολυμπιακό, αλλά και τον Αθανασιάδη στην ΑΕΚ.

Ακόμα πιο πίσω αν πάμε, θα δούμε ότι ο Κουρμπέλης είχε πουληθεί στον Παναθηναϊκό για 880.000 ευρώ κι ο Ουσέρο στον ΠΑΟΚ το 2015 για 100.000 ευρώ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X