Φαν'τ Σχιπ: «Θα τα δώσουμε όλα -Κάποιοι παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες»

Φαν'τ Σχιπ: «Θα τα δώσουμε όλα  -Κάποιοι παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη τους προπόνηση ενόψει των δύο τελευταίων παιχνιδιών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πραγματοποίησαν τη Δευτέρα (8/11) οι διεθνείς μας.

Ενόψει των αναμετρήσεων με Ισπανία και Κόσοβο, δηλώσεις έκανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σχιπ, ο οποίος είπε πως η «γαλανόλευκη» πρέπει και θέλει να κάνει το «δύο στα δύο», ενώ πρόσθεσε πως θα δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες, αφού υπάρχουν τραυματίες και τιμωρημένοι.
Αναλυτικά είπε: «Τα δύο τελευταία παιχνίδια ξέρουμε ότι πρέπει να τα πάρουμε, προκειμένου να παραμείνουμε στην κούρσα της πρόκρισης. Πρέπει να το πιστέψουμε.

Δεν είναι εύκολο, ειδικά με την Ισπανία, που έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Έπαιξε πρόσφατα στον τελικό του Nations League με τη Γαλλία.

Ωστόσο, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε καλά με δυνατούς αντιπάλους, θα τα δώσουμε όλα! Και μετά την Ισπανία, με το Κόσοβο, θέλουμε να τελειώσουμε καλά. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Κάποιοι παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες, αφού υπάρχουν τραυματίες και τιμωρημένοι».

Την πρώτη τους προπόνηση, να θυμίσουμε, με την Εθνική Ελλάδας έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας (8/11) οι Δημήτρης Γούτας και Γεράσιμος Μήτογλου. Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έδωσε την ευκαιρία στον αμυντικό της Σίβασπορ και στον στόπερ της ΑΕΚ να φορέσουν το εθνόσημο, μετά τις καλές εμφανίσεις με τις ομάδες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X