Συναγερμός στην ΑΕΚ με Τσούμπερ - Πρόβλημα στον προσαγωγό!

Συναγερμός στην ΑΕΚ με Τσούμπερ - Πρόβλημα στον προσαγωγό!
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ εκτός της Εθνικής Ελβετίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόβλημα για τον Στίβεν Τσούμπερ!

Χωρίς τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ θα δώσει η Ελβετία τα παιχνίδια της με Ιταλία και Βουλγαρία στον όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της χώρας.

Το ιατρικό τιμ της Εθνικής Ελβετίας εξέτασε τον Στίβεν Τσούμπερ πριν την πρώτη προπόνηση σε αυτή τη διακοπή και όπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος χαφ-εξτρέμ αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στον προσαγωγό. Κάτι το οποίο τον αφήνει εκτός από τους αγώνες με Ιταλία και Ελβετία που ακολουθούν. O άσος της ΑΕΚ υπενθυμίζετια πως έχει 46 συμμετοχές με την Εθνική Ελβετίας και 10 γκολ.

Μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, θυμίζουμε, υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι για την ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, στις 21 Νοεμβρίου.

Τι λέει η ΑΕΚ για Τσούμπερ

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΑΕΚ, ο Στίβεν Τσούμπερ αντιμετώπιζε το συγκεκριμένο πρόβλημα στον προσαγωγό πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο δεν ήθελε να μείνει εκτός για τον αγώνα της Ριζούπολης. Εν τέλει αγωνίστηκε, αλλά η απόδοσή του δεν ήταν αυτή που μας έχει… συνηθίσει. Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρόβλημά του δεν επιδεινώθηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ο Τσούμπερ θα επιστρέψει στην Ελλάδα άμεσα για να ξεκινήσει θεραπείες στα Σπάτα με το ιατρικό τιμ της Ενωσης. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν πρόκειται για έναν βαρύ τραυματισμό.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X