Mπακασέτας: Χάνει ματς της Εθνικής μετά από δύο χρόνια

Μπακασέτας: «Ένιωθα καλά και σίγουρος πως θα βάλω το πέναλτι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, θα χάσει το παιχνίδι με τους Ισπανούς λόγω καρτών, ένω το οίδημα στο δεξί του γόνατο αναμένεται να τον κρατήσει εκτός και από το ματς με το Κόσοβο.

Ήταν 8 Σεπτεμβρίου του 2019 όταν η Εθνική αντιμετώπισε το Λίχτενσταϊν στο ΟΑΚΑ (1-1) και ο Τάσος Μπακασέτας δεν αγωνίστηκε. Έκτοτε ο διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια συνεχόμενα και μάλιστα στα 11 εξ αυτών φόρεσε και το περιβραχιόνιο.

Μετά από δύο χρόνια ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας θα χάσει δύο παιχνίδια της «γαλανόλευκης», καθώς είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι με τους Ισπανούς (11/11), ενώ οι εξετάσεις που πέρασε έδειξε πως στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ κόντρα στη Μπεσίκτας, υπέστει ένα οίδημα στον πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού του γονάτου και συνεπώς δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Κόσοβο (14/11).

«Στη μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο Τάσος Μπακσέτας που τραυματίστηκε στο ματς με την Μπεσίκτας, εντοπίστηκε οίδημα στον πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γονάτου. Η θεραπεία του παίκτη ξεκίνησε, θα συνεχιστεί σύμφωνα με την μαγνητική τομογραφία και τις επόμενες μέρες θα γίνει νέος έλεγχος», ανέφερε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «Τράμπζον», Χακάν Τσελίκ, ο οποίος όμως δεν διευκρίνησε το διάστημα που θα μείνει εκτός ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X