Super 3 σε Μπέο: «Ο κόσμος του Αρη πλήρωσε εισιτήριο και εσείς κλειδώσατε τις πόρτες»

Super 3 σε Μπέο: «Ο κόσμος του Αρη πλήρωσε εισιτήριο και εσείς κλειδώσατε τις πόρτες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Super 3 με ανακοίνωσή του επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέα Μπέο, εκφράζοντας τη δική του θέση για όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό.

Ο σύνδεσμος του Άρη μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ξεκάθαρα ότι από πλευράς Βόλου είχαν διατεθεί εισιτήρια στους φίλους των «κίτρινων» που ήταν στο Πανθεσσαλικό, αλλά οι θύρες ήταν κλειστές και ανοιχτή μόνο αυτή των επισήμων.

«Όλος ο κόσμος είχε ένα εισιτήριο στο χέρι. Όλοι όμως! Παρόλα αυτά πήρατε τα λεφτά του κόσμου και κλειδώσατε τις πόρτες…Ο Λαός του ΆΡΗ κατέβηκε από τις 10 το πρωί στον Βόλο. Έζησε την πόλη, την περπάτησε και κυρίως τη ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ. Πλήρωσε το εισιτήριο του και όταν πλησίαζε η ώρα του παιχνιδιού πήγε να δει την αγαπημένη του ομάδα. Τα εκδοτήρια στο γήπεδο ήταν ανοιχτά μέχρι τις 14:30, ενώ μετά από τις αντιφατικές σου δηλώσεις -μία έλατε, μία μην έρθετε- είπαμε “πάμε και βλέπουμε”», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Super 3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X