Ισχυρό πλήγμα στη μαφία: 70 καταδίκες στη δίκη της «Ντραγκέτα» (VIDEO)

Ισχυρό πλήγμα στη μαφία: 70 καταδίκες στη δίκη της «Ντραγκέτα» (VIDEO)

Η πιο ισχυρή μαφιόζικη οργάνωση της Ιταλίας στο εδώλιο στη μεγαλύτερη δίκη εδώ και δεκαετίες στην Ιταλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Iσχυρό πλήγμα στην Ντράνγκετα κατάφερε η ιταλική δικαιοσύνη.

Το Σάββατο καταδικάτηκαν 70 μέλη της πιο ισχυρής μαφιόζικης οργάνωση της Ιταλίας, καθώς και άλλα πρόσωπα που είχαν σχέσεις μαζί της, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης δίκης που έχει πραγματοποιηθεί κατά της μαφίας από το τέλος των χρόνων του 1980.

Ο δικαστής Κλάουντιο Πάρις ανέγνωσε τις ετυμηγορίες 91 κατηγορουμένων μέσα στην τεράστια αίθουσα συνεδριάσεων της πόλης Λαμέτσια Τέρμε, στην Καλαβρία (νότια Ιταλία), όπου διεξάγεται από τον Ιανουάριο μια δίκη εκατοντάδων κατηγορουμένων ως μελών και συνεργατών του συνδικάτου του οργανωμένου εγκλήματος Ντράνγκετα.

Στο πλαίσιο αυτής της δίκης πρόκειται να δικαστούν ακόμη 355 κατηγορούμενοι, καθώς η διαδικασία προβλέπεται να διαρκέσει δύο χρόνια ή και περισσότερο.

Οι έρευνες πήραν χρόνια και κορυφώθηκαν με επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν το Δεκέμβριο του 2019.

Τα 91 πρόσωπα, για τα οποία ανακοινώθηκαν οι ετυμηγορίες, είχαν επιλέξει μια σύντομη δίκη, κεκλεισμένων των θυρών, η οποία τους επέτρεπε, σε περίπτωση καταδίκης, να δουν την ποινή τους να μειώνεται κατά ένα τρίτο.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X