«Νοσοκομείο» η Μπαρτσελόνα: Συμπλήρωσε μια ενδεκάδα τραυματίες

«Νοσοκομείο» η Μπαρτσελόνα: Συμπλήρωσε μια ενδεκάδα τραυματίες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα προβλήματα για την Μπαρτσελόνα συνεχίζονται, καθώς αυτή τη φορά ο σύλλογος έχει στα «πιτς» έντεκα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Το πρόβλημα των τραυματισμών στην Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν είναι τεράστιο. Το περασμένο καλοκαίρι, το τεχνικό επιτελείο του Ρόναλντ Κούμαν μελετούσε ήδη τις απώλειες τραυματισμών της περασμένης σεζόν, προσπαθώντας να βρει εξηγήσεις. Οι ατυχίες επεκτάθηκαν και φέτος με ανησυχητικούς αριθμούς…

Συγκεκριμένα, έως και 15 διαφορετικοί παίκτες (Αραούχο, Μινγκέθα, Πικέ, Άλμπα, Μπαλντέ, Ντεστ, Νίκο Γκονζάλες, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Σέρτζι Ρομπέρτο, Aνσου Φάτι, Ντεμπελέ, Αγουέρο, Μπρεθγουέϊτ και Έρικ Γκαρσία) έχουν τραυματιστεί σε αυτούς τους πρώτους δυόμιση μήνες της τρέχουσας σεζόν, χωρίς να υπολογίζονται οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναγκάστηκαν να απουσιάσουν από παιχνίδι, όπως ο Νέτο ο οποίος έχασε το ματς με την Θέλτα, λόγω ασθένειας.

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι «μπλαουγκράνα» συμπληρώνουν ολόκληρη ενδεκάδα με παίκτες που βρίσκονται στα «πιτς». Ο λόγος για τους Νέτο, Πικέ, Έρικ Γκαρθία, Νίκο Γκονζάλες, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πέδρι, Ντεμπελέ, Σέρχιο Αγουέρο, Μπρεθγουεϊτ, Ντεστ και Άνσου Φάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X