Ο Δημάτος μετά την γκέλα στην Ριζούπολη: «Είναι αποτυχία, αλλά δεν χρειάζεται εσωστρέφεια»

Ο Δημάτος μετά την γκέλα στην Ριζούπολη: «Είναι αποτυχία, αλλά δεν χρειάζεται εσωστρέφεια»
Photo Credits: INTIME

Ο Ανδρέας Δημάτος έκανε μια μεγάλη ανάρτηση μετά την γκέλα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κάνει το «4 στα 4» με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της.

Η Ενωση έμεινε στο 2-2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης χθες στη Ριζούπολη, ένα αποτέλεσμα που λογίζεται δεδομένα ως αποτυχία, όπως αναφέρει ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος σε μια μεγάλη του ανάρτηση το πρωί της Κυριακής.

«Το χθεσινό αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα στη γειτονιά μας συνιστά αποτυχία και προκαλεί απογοήτευση, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι στο πρώτο ημίχρονο είδαμε την καλύτερη εφετινή ΑΕΚ ή καλύτερα την ΑΕΚ που θέλει να δημιουργήσει και να βλέπει ο νέος προπονητής της», αναφέρει σχετικά ο Ανδρέας Δημάτος.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου

Αν φέρει κανείς στο μυαλό του την εικόνα των δύο αγώνων και αναλογιστεί ότι η ΑΕΚ στο Βόλο μπήκε στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με σκορ 0-2 και χθες το βράδυ στη Ριζούπολη με 1-1, εύκολα καταλαβαίνει ότι το ποδόσφαιρο κάποιες φορές σου δίνει και κάποιες φορές σου παίρνει. Είναι τόσο απλό, όσο κι αν μας αρέσει να κάνουμε τα πράγματα πολύπλοκα.

Σαφέστατα το χθεσινό αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα στη γειτονιά μας συνιστά αποτυχία και προκαλεί απογοήτευση, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι στο πρώτο ημίχρονο είδαμε την καλύτερη εφετινή ΑΕΚ ή καλύτερα την ΑΕΚ που θέλει να δημιουργήσει και να βλέπει ο νέος προπονητής της. Το γεγονός ότι αυτό δεν μπορεί να το έχει σε μεγαλύτερη διάρκεια, δεν αποτελεί βεβαίως ευθύνη του Αργύρη Γιαννίκη…

Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται ούτε εύκολες δικαιολογίες, ούτε εσωστρέφεια, ούτε τα γνωστά αναθέματα μετά το πρώτο στραβοπάτημα, ούτε… διαγραφές ποδοσφαιριστών, ούτε συζητήσεις για μεταγραφική ενίσχυση, όταν καλά καλά δεν έχει μάθει και δεν έχει… ζήσει με τους 14 παίκτες που πήρε το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ δουλειά χρειάζεται για να γίνει και πάλι ομάδα και αυτό απαιτεί χρόνο πολύ περισσότερο από τις 28 ημέρες στις οποίες είναι στο τιμόνι της ο Αργύρης Γιαννίκης και οι συνεργάτες του.
Θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν συμβαίνουν!

Είναι μια νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και δεν είναι εύκολο να αποτινάξει μεμιάς τις παθογένειες των τελευταίων ετών, που έχουν διαπεράσει τον οργανισμό της.

Και το ευτύχημα είναι ότι στο τιμόνι της βρίσκεται ένας προπονητής που πιστεύει στο πρότζεκτ, ένας προπονητής που δουλεύει πολύ και σωστά μαζί με το τιμ του, ένας προπονητής, που δείχνει ότι διαθέτει το ίδιο καθαρό μυαλό και στα καλά και στα στραβά. Ενας προπονητής που έχει στο πλευρό του τον οργανισμό ΑΕΚ που είναι πανίσχυρος, όταν είναι ενωμένος.

Το αν η ΑΕΚ έχει και πάλι τις προϋποθέσεις να γίνει ομάδα και αν έχει επανέλθει στο δρόμο της ποδοσφαιρικής λογικής φαίνεται και από τη λύσσα των αντιπάλων της και από το πόσο ασχολούνται μαζί της… Με τους παρατηρητές, με τους… εισαγγελείς, με φαιδρά κατηγορώ, με αστεία προπαγάνδα, ακόμα και με τον κόσμο της!

Είχαν κανένα λόγο να το κάνουν πέρυσι;

Στις νίκες είναι όλα εύκολα. Μετά το 2-2 της Ριζούπολης θα φανεί από την αντίδραση όλων το κατά πόσο η ΑΕΚ θα αποκτήσει και πάλι το μέταλλο της πρωταθλήτριας διορθώνοντας λάθη και φτιάχνοντας πραγματικό χαρακτήρα.

Στο χέρι μας είναι!

Συεχίζουμε…

Είναι πολλά αυτά που έχουμε ακόμα να κάνουμε!

Και πρέπει να είμαστε μαζί!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X