Θα φιλοξενήσει και δεύτερο πρόσφυγα στο σπίτι του ο Λίνεκερ

Σοκαρισμένος ο Λίνεκερ με τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκάρι Λίνεκερ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει στο σπίτι του έναν πρόσφυγα από το Πακιστάν.

Υπέρμαχος των δικαιωμάτων των προσφύγων και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για κοινωνικά θέματα, ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός υπέγραψε τον Σεπτέμβριο του 2020 το πρόγραμμα σύνδεσης «Refugees at Home», μέσω του οποίου, κάθε Βρετανός πολίτης μπορεί να φιλοξενήσει κάποιον πρόσφυγα ή αιτούντα άσυλο στο σπίτι του.

Κατά καιρούς ο Λίνεκερ έχει εμφανιστεί πολύ επικριτικός για την πολιτική υποδοχής των βρετανικών αρχών προς τους πρόσφυγες, την οποία χαρακτηρίζει «άκαρδη και χωρίς την παραμικρή ενσυναίσθηση».

Στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος, ο πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ το 1986, βρίσκεται στην τελική ευθεία για να φιλοξενήσει στο αρχοντικό του στο Σάρεϊ και έναν ακόμα πρόσφυγα από το Πακιστάν.

Ο ίδιος δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα «SUN» ότι αναμένει να λυθούν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα.

«Εχω γνωρίσει δεκάδες νέους πρόσφυγες μέσω διάφορων προγραμμάτων στο ποδόσφαιρο. Είναι πραγματικά υπέροχα παιδιά, που εκτιμούν κάθε βοήθεια που μπορούν να λάβουν. Ολα τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει, οπότε έχω άφθονο χώρο. Κι εάν μπορώ να βοηθήσω προσωρινά, είμαι πολύ χαρούμενος. Γιατί όχι;» είχε δηλώσει πέρυσι μιλώντας στη «Daily Mirror».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X