Χαμός στο Ιντερνασιονάλ-Γκρέμιο: Παίκτες πανηγύριζαν με φέρετρα και «ξύλο» (VIDEO)

Χαμός στο Ιντερνασιονάλ-Γκρέμιο: Παίκτες πανηγύριζαν με φέρετρα και «ξύλο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πιο κοντά στον υποβιβασμό της έφερε την Γκρέμιο η Ιντερνασιονάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό έφερε την Γκρέμιο η Ιντερνασιονάλ, κάτι το οποίο πανηγύρισε με… φέρετρα. Απίστευτες σκηνές στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Όλα άρχισαν όταν οι παίκτες των γηπεδούχων προκάλεσαν πανηγυρίζοντας χάρτινα φέρετρα, με στόχο να πικάρουν τους αντιπάλους τους. Η κίνηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στους παίκτες, αλλά και στα μέλη της αποστολής της Γκρέμιο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνουν… ντου και να υπάρξουν πολλοί διαπληκτισμοί εντός γηπέδου. Οι παίκτες της Ιντερνασιονάλ πήγαν κοντά στο πέταλο των φανατικών τους για «προστασία», ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους.

Για αρκετά λεπτά υπήρξαν αψιμαχίες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μετά την λήξη του αγώνα ο διαιτητής απέβαλε τους Πάτρικ και Κορτές από την Ιντερνασιονάλ και την Γκρέμιο αντίστοιχα.

Έπειτα από την ήττα της αυτή η Γκρέμιο βρίσκεται πλέον στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με τους τέσσερις τελευταίους από τις 20 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, να υποβιβάζονται. Πλέον απομένουν ακόμα εννιά αγωνιστικές, με την Γκρέμιο αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο -7 από την 16η θέση που οδηγεί στην παραμονή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X