Ενκουνκού: Πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς μετά από διπλή «ρουλέτα» (VIDEO)

Ενκουνκού: Πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς μετά από διπλή «ρουλέτα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μερικά εκατοστά από το πιο ευφάνταστο γκολ των τελευταίων χρόνων πλησίασε ο Κρίστοφερ Ενκουνκού, ο οποίος ζάλισε την άμυνα της Ντόρτμουντ με «μαγική» διπλή ρουλέτα, αλλά εκτέλεσε στο δοκάρι.

Είναι «καυτός», οδήγησε τη Λειψία σε μεγάλη νίκη επί της Ντόρτμουντ με γκολ και ασίστ και βάλθηκε να πετύχει την πιο «εξωφρενική» γκολάρα που θυμόμαστε εδώ και καιρό. Ο Κρίστοφερ Ενκουνκού δεν σταματιέται τη φετινή σεζόν (10 γκολ, 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις) και οι αμυντικοί της Ντόρτμουντ το βίωσαν από πρώτο χέρι, μπαίνοντας στο… μπλέντερ του Γάλλου «μάγου».

Με διπλή (!), άρτια εκτελεσμένη, back-to-back «ρουλέτα», ο 24χρονος «χάζεψε» την άμυνα των Βεστφαλών, εκτέλεσε εξαιρετικά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι, αποτρέποντας για ελάχιστα εκατοστά ένα κομψοτέχνημα που θα μνημονευόταν για δεκαετίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X