«Καρφιά» Ζιρού για Μπενζεμά: «Η επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας δημιούργησε τακτική ανισορροπία»

Γαλλία: Χωρίς τον Ζιρού η αποστολή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολιβιέ Ζιρού θεωρεί πως η επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας περισσότερο κακό παρά καλό έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Ο Γάλλος φορ της Μίλαν, αποτελεί έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του για το γαλλικό ποδόσφαιρο και επί σειρά ετών, υπήρξε βασικό στέλεχος στην επιθετική γραμμή των «τρικολόρ». Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια ο Ολιβιέ Ζιρού έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα, ειδικά μετά την επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο μάλιστα δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές τα τελευταία χρόνια. Μιλώντας πρόσφατα στη «Mundo Deportivo», ο Ολιβιέ Ζιρού αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του, ξεκαθαρίζοντας πως ναι μεν δεν υπάρχει κανένα θέμα στη σχέση τους, αλλά η επιστροφή του Μπενζεμά έχει «δημιουργήσει μια τακτική ανισορροπία στην ομάδα».

«Δεν έχω τίποτα με τον Καρίμ. επιστροφή του στην εθνική ομάδα έχει δημιουργήσει μια τακτική ανισορροπία στην ομάδα. ήταν προφανές σε κάποια παιχνίδια, κάτι που ωστόσο… σώθηκε σε μερικά παιχνίδια.

Η επιστροφή του έφερε επαναστατικές αλλαγές στον τρόπο επίθεσης της ομάδας. Όμως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να γίνει μέσα σε μια νύχτα. Πόσω μάλλον πριν από ένα μεγάλο τουρνουά όπως το Euro», ήταν τα λόγια του 35χρονου επιθετικού των «ροσονέρι»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X