Βόλος: 40χρονος σκότωσε τη νονά του με 25 μαχαιριές για 2.000 ευρώ και μετά σφουγγάρισε

Ομάδα ανηλίκων στον Άλιμο μαχαίρωσε 14χρονο για να του κλέψει το κινητό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας όπου εντοπίστηκε το πτώμα της βρέθηκε και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος είναι βαφτισιμιός της και εργαζόταν ως ντελίβερι.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (6/11) ο 40χρονος βαφτισιμιός της γυναίκας που βρέθηκε μαχαιρωμένη στην υπόγεια αποθήκη της πολυκατοικίας όπου διέμενε στον Βόλο.

Σύμφωνα με το Magnesianews.gr, είναι θέμα χρόνου να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις καθώς ο 40χρονος έχει ήδη ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Η γυναίκα που ήταν ευκατάστατη και χήρα, ζούσε με τον γιο της που αντιμετωπίζει πνευματικά και κινητικά προβλήματα. Το έγκλημα φέρεται να έγινε στο διαμέρισμά της, την ώρα που ο 47χρονος γιός της, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο.

Ο 39χρονος βαφτισιμιός της που είχε ποινικό παρελθόν και έχει απασχολήσει τις Αρχές για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, φέρεται να ήταν και χρήστης ναρκωτικών, να επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της και όταν απαίτησε 2.000 ευρώ και εκείνη δεν του τα έδωσε, έβγαλε ένα μαχαίρι και κυριολεκτικά την κατακρεούργησε με περισσότερες από 20 μαχαιριές.


Την σκότωσε και μετά σφουγγάρισε

Ο γιος της λόγω της κατάστασής του δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όμως ούτε και οι γείτονες παρότι η πολυκατοικία έχει πέντε διαμερίσματα ανά όροφο.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε εικάζεται πως ο δράστης της τηλεφώνησε για να τον συναντήσει στο διαμέρισμα της , όπου εκεί να την τραυμάτισε και στην συνέχεια να την μετέφερε σε αποθήκη του υπογείου που τις κατάφερε περισσότερες από 20 μαχαιριές στο λαιμό και στο σώμα πλημμυρίζοντας στο αίμα τον χώρο.

Αμέσως μετά την στυγερή δολοφονία φρόντισε, σύμφωνα με το thenewspaper.gr να καθαρίσει επιμελώς την υπόγεια αποθήκη ώστε να μην τον ανακαλύψουν και τράπηκε σε φυγή.

Συγκεκριμένα, μέσα στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας όπου εντοπίστηκε το πτώμα της βρέθηκε και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο δράστης της δολοφονίας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X