«Ο Μπακασέτας πονάει στο γόνατό του» (VIDEO)

«Ο Μπακασέτας πονάει στο γόνατό του» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ανησυχία για τον Μπακασέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Τράμπζονσπορ αλλά και της εθνικής μας ομάδας, για τον τραυματισμό που υπέστη ο Τάσος Μπακασέτας στον αγώνα με την Μπεσίκτας, πέντε ημέρες πριν τα ματς της «γαλανόλευκης» με την Ισπανία (11/11) και το Κόσοβο (14/11).

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, έπεσε στο χορτάρι με ενοχλήσεις στο γόνατο, έπειτα από μία «μονομαχία» με τον Γκεζάλ. Παρά τις προσπάθειες του να συνεχίσει στην αναμέτρηση, τελικά δεν τα κατάφερε και ζήτησε να αντικατασταθεί, με τον Μανώλη Σιώπη να παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής του, Αμπντουλάχ Αβτζί, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ρωτήθηκε για την κατάσταση του Μπακασέτα, λέγοντας αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και ότι η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μετά τη μαγνητική τομογραφία που θα υποβληθεί.

«Πονάει στο γόνατό του, θα κάνει μαγνητική τομογραφία την Κυριακή. Κατόπιν, θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ.

Ετσι, η συμμετοχή του στα παιχνίδια της Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 κρίνεται αμφίβολη. Πάντως στον αγώνα της εθνικής μας ομάδα με την Ισπανία δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, λόγω τιμωρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X