Ετοιμος για την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο ο Αντετοκούνμπο (VIDEO)

Ετοιμος για την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο ο Αντετοκούνμπο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Ουάσινγκτον όπου θα αντιμετωπίσουν τους Ουίζαρντς αλλά θα δώσουν το παρών και στον Λευκό Οίκο για να λάβουν τα συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο των Η.Π.Α, Τζο Μπάιντεν.

Τα «Ελάφια» θα γίνουν η πρώτη πρωταθλήτρια ομάδα του ΝΒΑ που επισκέπτεται τον Λευκό Οίκο από το 2016 μιας και όλοι οι προηγούμενοι πρωταθλητές (Ουόριορς 2017 και 2018, Ράπτορς 2019) δεν πήγαν λόγω της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ πέρυσι οι Λέικερς που κατέκτησαν τον τίτλο του 2020 δεν έδωσαν το παρών λόγω του κορωνοϊού.

Θα είναι λοιπόν μία ιδιαίτερη στιγμή για τους Μπακς και το ΝΒΑ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να το διασκεδάζει ήδη, πριν μπει στο αεροπλάνο για το ταξίδι στην πρωτεύουσα, κάνοντας… πρόβα τι θα πει στον Τζο Μπάιντεν. «Γεια σας κύριε Πρόεδρε, τι κάνετε; Σας ευχαριστούμε που μας δεχθήκατε στον Λευκό Οίκο» λέει ο Έλληνας άσος πριν μπει στο αεροπλάνο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X