Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον Απόλλωνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παρόλο που προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, έφυγε με ισοπαλία 2-2 και πεταμένους δυο βαθμούς από την Ριζούπολη. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν απέναντι στον Απόλλωνα.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Στην φάση του πρώτου γκολ του Απόλλωνα, ίσως να μπορούσε να είχε διαχειριστεί διαφορετικά την φάση και την θέση του κάτω από τα δοκάρια, χωρίς όμως να φέρει την κύρια ευθύνη. Στο δεύτερο γκολ, την δουλειά του την κάνει εξαιρετικά σωστά, καθώς το πρώτο τετ α τετ, καταφέρνει να το… βγάλει. Κατά τα άλλα ήταν θεατής.

Λάζαρος Ρότα: Πολύ κακό ματς για τον νεαρό ακραίο μπακ. Φέρει ευθύνη και στα δυο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ, καθώς στο πρώτο δεν πάει πάνω στον παίκτη που βγάζει την σέντρα και στο δεύτερο διότι χάνει εντελώς στην πλάτη του τον αντίπαλό του. Ενώ γενικώς μέσα στο ματς, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να βοηθήσει την ομάδα.

Ογκνιεν Βράνιες: Ήταν από τους λίγους παίκτες της ΑΕΚ που έδειχνε να έχει πολύ καθαρό μυαλό καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, στον τρόπο με τον οποίο μοίραζε την μπάλα στο γήπεδο. Παρότι στα δυο γκολ του Απόλλωνα είναι εμπλεκόμενος, δεν φέρει μερίδιο ευθύνης.


Γιώργος Τζαβέλλας: Φέρει μερίδιο ευθύνης στην φάση του πρώτου γκολ του Απόλλωνα, καθώς χάνει την κεφαλιά από τον σκόρερ. Στο δεύτερο τρέχει προκειμένου να καλύψει την φάση, χωρίς να προλάβει να πάρει το… ριμπάουντ από την απόκρουση του Στάνκοβιτς. Προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα με την μπάλα στα πόδια στο κτίσιμο επιθέσεων.

Μίλαντ Μοχαμάντι: Η ομάδα υποχρεώθηκε να παίζει σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του ματς από την πλευρά του, καθώς έδειχνε πως μπορούσε να διαχειριστεί σωστά τα ανεβάσματα του και να βοηθά την επιθετική λειτουργία. Παρότι οι περισσότερες από τις σέντρες που πέρασε, κόπηκαν από την αντίπαλη άμυνα.

Αντρέ Σιμόες: Έκανε παιχνίδι με πολλή δουλειά και πάλι ο αμυντικός μέσος της ΑΕΚ και προσπάθησε πολύ για να κρατήσει τις ισορροπίες στην μεσαία γραμμή και έκανε και αρκετά κλεψίματα. Προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά, είχε δοκάρι. Είχε όμως και λανθασμένες επιλογές.

Ντάμιεν Λε Ταλέκ: Επέστρεψε στην ενδεκάδα για την πρώτη φορά στην εποχή Γιαννίκη. Δεν ήταν καθόλου καλός. Στο πρώτο ημίχρονο πέρασε κάποιες μπαλιές καλές. Όμως γενικώς ήταν αργός στον τρόπο που λειτουργούσε και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα στα πόδια του.


Στίβεν Τσούμπερ: Δεν ήταν σε καλό απόγευμα ο Ελβετός μεσοεπιθετικός. Με εξαίρεση κάποιες καλές επιλογές που είχε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, από εκεί και πέρα δεν του βγήκε σχεδόν τίποτα στο παιχνίδι. Και οι περισσότερες επιλογές του, δεν ήταν σωστές.

Πέτρος Μάνταλος: Έδωσε μια ακόμα ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα και πάλι από εκτέλεση στατικής φάσης. Όμως κατά τα άλλα, δεν έκανε καλό παιχνίδι. Ισχύει και για τον Μάνταλο περίπου ότι και για τον Τσούμπερ. Δεν του βγήκαν πράγματα που δοκίμασε με την μπάλα στα πόδια του και δεν είχε πάντα τις καλύτερες επιλογές. Είχε όμως καλές εκτελέσεις στα στημένα.

Λιβάι Γκαρσία: Ξεκίνησε το ματς με πολύ κέφι και με προσπάθειες από την πλευρά του. Πέτυχε ένα όμορφο γκολ με κεφαλιά και πάλι μ’ ένα εντυπωσιακό άλμα. Όσο όμως περνούσε έδειχνε όλο και περισσότερο να χάνει τον ρυθμό του και να μην μπορεί με τον τρόπο παιχνιδιού του, να βοηθήσει επιθετικά την ΑΕΚ.

Σέρχιο Αραούχο: Πάλεψε και πάλι πολύ στην επίθεση της ΑΕΚ και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με τρομερή κεφαλιά, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Όμως φέρει και αυτός μερίδιο ευθύνης, για το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το ματς. Το πάθος του βέβαια, ήταν τρομερό μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Ήταν η πρώτη κίνηση του προπονητή από τον πάγκο. Μπήκε σε φάσεις, όμως δεν τις ολοκλήρωσε σωστά, ενώ υπήρχαν και τουλάχιστον δυο περιπτώσεις που έπρεπε να ψάξει για την πάσα όχι για την εκτέλεση.


Νορντίν Αμραμπατ: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς και πάλι έδωσε στην ΑΕΚ ποιότητα στην κυκλοφορία της μπάλας της αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Και έδωσε τρομερή ασίστ για το γκολ του Αραούχο.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Κίνηση του Γιαννίκη για να φρεσκάρει την μεσαία γραμμή και να δώσει πνοή. Το προσπάθησε ο Πολωνός χαφ, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Εχσάν Χατζισαφί: Πήρε την θέση του κουρασμένου Μοχαμάντι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πήρε προσπάθειες πάνω του, έκανε ανεβάσματα, αλλά δεν είχε κάποια ουσιαστική συνεισφορά.

Κλεμάν Μισελέν: Μπήκε προς το φινάλε του ματς, στην θέση του Ρότα. Και η ΑΕΚ από την στιγμή που μπήκε, άρχισε να παίζει και από την δεξιά πλευρά. Είχε μια – δυο πολύ καλές προσπάθειες από την πλευρά του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X