Μπεσίκτας - Τράμπζονσπορ 1-2: Nίκη που δίνει προβάδισμα τίτλου με «buzzer beater» στο 96' (VIDEO)

Μπεσίκτας - Τράμπζονσπορ 1-2: Nίκη που δίνει προβάδισμα τίτλου με «buzzer beater» στο 96' (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού η Τράμπζονσπορ πέρασε από την έδρα της Μπεσίκτας με 2-1. Ανησυχία στην «Τράμπζον» για τον τραυματισμό του Μπακασέτα.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Τράμπζονσπορ, καθώς επικράτησε με 2-1 της Μπεσίκτας στο «Vodafone Park» με… «buzzer beater» στο 90+6′. Βέβαια εκτός από την χαρά της νίκη στην «Τράμπζον» επικρατεί και ανησυχία, καθώς ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Μπακασέτας τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 31′.

Ο σύλλογος της Τραπεζούντας πήγε στα αποδυτήρια, όντας μπροστά στο σκορ, καθώς στο τέταρτο λεπτό των καθυτερήσεων του πρώτου μέρους ο Ομούρ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση στο 62′ με τον Λάρεν, όμως την τελευταία λέξη της είπαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 90+6′ ο Κορνέλιους σκόραρε και χάρισε στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη.

Πλέον η Τράμπζονσπορ «ξεφεύγει» στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 30 βαθμούς, επτά περισσότερους από την δεύτερη Χατάγιασπορ, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X