Τιμώρησε την Τσέλσι η Μπέρνλι! (VIDEO)

Τιμώρησε την Τσέλσι η Μπέρνλι! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Αυτοκτόνησε» η Τσέλσι, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει την Μπέρνλι, μένοντας στο 1-1 μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στη μεγάλη έκπληξη της 11ης αγωνιστικής της Premier League. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς, μολονότι είχε 12 τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία!

Η ομάδα του Λονδίνου άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Κάι Χάβερτζ, στη συνέχεια έχασε σωρεία ευκαιριών και η Μπέρνλι την τιμώρησε στο 79′ ισοφαρίζοντας με τον Βύντρα στη μοναδική της ευκαιρία στο ματς!



Στο μεταξύ η Κρίσταλ Πάλας συνέχισε το εντυπωσιακό σερί των τελευταίων αγωνιστικών και πέτυχε μια ακόμη νίκη, επικρατώντας της Γουλβς με 2-0, ενώ η Νόριτς θέλησε να αποδείξει πως δεν είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και με τον Δημήτρη Γιαννούλη να μπαίνει στο γήπεδο στο 74ο λεπτό, νίκησε (η πρώτη φετινή) στην έδρα της Μπρέντφορντ με 2-1.

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Σίτι έδειξε την ανωτερότητα της και πήρε, σχετικά εύκολα, τη νίκη με 2-0, στο μεγάλο σημερινό ντέρμπι της Premier League, μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και «ξεγύμνωσε» τα μεγάλα προβλήματα των «κόκκινων διαβόλων». Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ θα βρεθεί πάλι στο κέντρο της κριτικής, καθώς δεν μπορεί να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο, ενώ μένει μακριά, πλέον, από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Μετά τη συντριβή από τη Λίβερπουλ η Γιουνάιτεντ, νίκησε την Τότεναμ στο Λονδίνο και πήρε την ισοπαλία στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα, για το Champoions League, αλλά και πάλι σήμερα έδειξε την αστάθεια της και τα μεγάλα προβλήματα που έχει στην άμυνα και στον τρόπο ανάπτυξης.

Από την άλλη πλευρά η καλοκουρδισμένη ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν είχε κανένα πρόβλημα και πήρε τη σημαντική νίκη με τα γκολ των Μπαϊγί (8′ αυτ.), Μπερνάντο Σίλβα (45’+). Αν μάλιστα ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν είχε κάνει τέσσερις σωτήριες επεμβάσεις, τότε το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X