Απίστευτο κάζο της ΑΕΚ, έχασε (82-85) στα Λιόσια από τον Κολοσσό Ρόδου!

Απίστευτο κάζο της ΑΕΚ, έχασε (82-85) στα Λιόσια από τον Κολοσσό Ρόδου!
Photo Credits: INTIME

Αμυνα με τα μάτια έπαιζε η ΑΕΚ και συνεχίζει την πολύ κακή εικόνα της

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Κολοσσό Ρόδου στα Λιόσια και με ακόμα μια κακή εμφάνιση έχασε με 85-82 για την έκτη αγωνιστική της Basket League.

Οδυνηρή ήττα για την ΑΕΚ από τον Κολοσσό Ρόδου με 82-85 και πλέον τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται επικίνδυνα για την συνέχεια της ομάδας. Η ΑΕΚ παρόλο που ήθελε, είχε πάθος και διάθεση, δεν μπορούσε να σταθεί απέναντι στους Ροδίτες και αυτό είναι το χειρότερο. Να θέλεις αλλά να μην μπορείς. Πλέον είναι εμφανές ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση χωρίς να υπάρξουν αλλαγές μιας και η ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Καλύτεροι για την ΑΕΚ ήταν οι Ανγκόλα και Χάμερ αλλά δεν έφταναν για να αντιμετωπίσουν μια απλά καλή ομάδα που έκανα σωστά τα βασικά.

Το ματς

Ο Στέφανος Δέδας ξεκίνησε με τους Κολόμ, Φλιώνη, Ανγκόλα, Γκρίφιν, Χάμερ ενώ ο Κολοσσός με τους Μομίροφ, Ποτ, Γουίλιαμς, Σλαφτσάκη και Τιλί. Κακό ξεκίνημα και για τις 2 ομάδες που είχαν μεγάλη αστοχία και κακές επιλογές. Η ΑΕΚ προσπαθούσε να χτυπήσει μέσα στο καλάθι με τον Χάμερ μετά από τις αλλαγές στα σκριν, ενώ ο Κολοσσός με καλή κυκλοφορία έβρισκε ελεύθερα τρίποντα (6-13). Με προσωπικές ενέργειες του Ανγκόλα η ΑΕΚ κρατιόταν κοντά στο σκορ με την άμυνα της να έχει προβλήματα και πάλι (14-20). Πολύ κακές επιστροφές για την Ένωση που έκλεισε το δεκάλεπτο με 10 πόντους πίσω (16-26).

Γρήγορο 7-0 για την ΑΕΚ και η διαφορά έπεσε στους 3 με τρίποντο του Παππά (23-26). Με γκολ φάουλ του Κολόμ η ΑΕΚ πλησίασε σε απόσταση αναπνοής χάρις στην ένταση που έβγαλε στην άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο (28-29). Με καλάθι του Μαυροειδή η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από πολύ ώρα (36-36). Το ημίχρονο έκλεισε με την ΑΕΚ να έχει καλύψει την διαφορά του κακού της πρώτου δεκαλέπτου (38-39).

Με 8 πόντους του Ανγκόλα ξεκίνησε την 3η περίοδο η ΑΕΚ παίρνοντας για πρώτη φορά διαφορά 6 πόντων (46-40). Η Ένωση δέχτηκε 3 σερί τρίποντα σε τρανζίσον κατάσταση και βρέθηκε πάλι πίσω στο σκορ (48-53). Ο Κολοσσός είχε βρει συνεχόμενους εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, με την άμυνα της ΑΕΚ να απουσιάζει και έτσι αναγκάστηκε πάλι να κυνηγάει στο σκορ (56-58). Με 2 τρίποντα από Παππά και Ανγκόλα  η ΑΕΚ ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ (63-61) και τελείωσε την περίοδο προηγούμενη.

Με 2 συνεχόμενα τρίποντα του Γουίλιαμς πέρασε και πάλι μπροστά ο Κολοσσός για να μειώσει ο Χάμερ και να ισοφαρίσει ο Φιλιππάκος (67-67). Συνέχισαν με τρίποντα οι παίκτες του Κολοσσού με τον Χάμερ να ευστοχεί και αυτός σε δύο και να ισοφαρίζει για την ΑΕΚ (73-73). 5 πόντοι από τον Νίκο Παππά και η ΑΕΚ ξανά μπροστά με τρεις (78-75). Ο Μομίροφ ήταν ασταμάτητος για τον Κολοσσό και με τρίποντα έβαλε ξανά τους Ροδίτες μπροστά (78-80) με τις 2 ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ. 5-0 σερί από τον Κολοσσό που ξέφυγε μ3 5 55 δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα (80-85). Η ΑΕΚ προσπάθησε στο τέλος να ισοφαρίσει τουλάχιστον αλλά το σουτ του Φιλιππάκου ήταν άστοχο και ο Κολοσσός πήρε την νίκη.

ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου: 82-85

Δεκάλεπτα:  16-26, 38-39, 63-61, 82-85

ΑΕΚ (Δέδας): Κολόμ 11, Σαξιώνης, Φλιώνης, Πετρόπουλος, Ανγκόλα 28, Φιλιππάκος 8, Παππάς 13, Γκρίφιν, Καρλής, Μαυροειδής 2, Βαουλέτ 4, Χάμερ 16.

Κολοσσός Ρόδου (Γκατζούλης): Ξανθόπουλος 4, Πράπας, Καμπούρης, Νομίροφ 14, Γουίλιαμς 14, Μαργαρίτης 9, Μπιλής, Τιλί 12, Φλόιντ 5, Χατζηδάκης 8, Σλαφτσάκης 3, Ποτ 16.



LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X