Μάντσεστερ Σίτι: Οι οπαδοί της ζητούσαν... πενταετές συμβόλαιο για τον Σόλσκιερ (VIDEO)

Σόλσκιερ: «Πάντα θα στηρίζω τον Ρονάλντο αλλά ο Σαλάχ έχει πάρει φωτιά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-0 της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής και οι φίλοι των «πολιτών» που βρέθηκαν στο Όλντ Τράφορντ δεν ξέχασαν να πικάρουν των γηπεδούχους ζητώντας παραμονή του Σόλσκιερ στον πάγκο.

Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα κυριάρχησε απόλυτα της Γιουνάιτεντ το μεσημέρι του Σαββάτου (6/11). Δεν είναι μόνο το σκορ, καθώς το τελικό 2-0 παρέμεινε χάρη στις σπουδαίες επεμβάσεις του Ντε Χέα. Είναι ότι με εξαίρεση μια καλή στιγμή με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι «πολίτες» δεν απειλήθηκαν στο παιχνίδι έχοντας από την αρχή ως το τέλος τον πλήρη έλεγχο.

Όσοι φίλοι της Σίτι βρέθηκαν στις κερκίδες του Όλντ Τράφορντ, το διασκέδασαν με την ψυχή τους και δεν δίστασαν να πικάρουν εκείνους της Γιουνάιτεντ, ζητώντας την παραμονή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο για ακόμα πέντε χρόνια. Οι οπαδοί των «πολιτών» υιοθέτησαν σαρκαστικά το περίφημο «Ole’s at the wheel» των «κόκκινων διαβόλων»

Δείτε τους εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X