«Πιθανό να φύγει τον Ιανουάριο ο Μπακασέτας με τη ρήτρα των 12 εκατ. ευρώ»

Μπακασέτας: «Με βοήθησε πολύ που έπαιζα στην ΑΕΚ-Χόρεψα έτσι γιατί μου το ζήτησε ο Αμπντουλκαντίρ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Βόμβα» για το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα ρίχνει ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε θέματα με την Τραπεζούντα και βέβαια την τοπική Τράμπζονσπορ.

Φεύγει ο Μπακασέτας τον Γενάρη από την Τράμπζονσπορ; Ένα τέτοιο ερώτημα μπορεί, κάλλιστα, να τεθεί μετά το σημερινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «61trabzonhaber.com».

Τι έγραψε το εν λόγω site; Ότι είναι πιθανό ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος έχει ρήτρα στο συμβόλαιο 12 εκατ. ευρώ, να φύγει στα μέσα της περιόδου από την Τράμπζονσπορ και σε μία σεζόν, όπου η ομάδα της Τραπεζούντας δείχνει ικανή να μπει σφήνα στους συλλόγους από την Κωνσταντινούπολη και να πάρει το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο οργανισμός των «μπορντομαβιλέρ» γνωρίζει την ύπαρξη αυτής της προοπτικής και εξετάζει περιπτώσεις παικτών που θα αντικαταστήσουν τον Έλληνα άσο που κάνει πράγματα και θαύματα στο τουρκικό πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X