Με σκόρερ και γκολ στο Μπορντό

Με σκόρερ και γκολ στο Μπορντό

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Premier League και τη Ligue 1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Premier League και τη Ligue 1.

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (14:30): Όλος ο κόσμος, για την ακρίβεια, το περιμένει πώς και πώς αυτό το παιχνίδι. Και έρχεται σε ένα χρονικό σημείο που καμία δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει κι άλλους βαθμούς. Σίγουρα θα περιμένουμε να δούμε κάτι καλύτερο από το περσινό 0-0 στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν απαιτήσεις και για τις δύο ομάδες και υψηλές προσδοκίες. Έχουμε κι εμείς απαιτήσεις, για το στοίχημα! Πάμε να ρίξουμε μία ματιά να δούμε τι έχουμε για προγνωστικά στοιχήματος για το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Μεγάλο «διπλό» με 3-0 στο Λονδίνο έκανε την προηγούμενη αγωνιστική η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Τότεναμ. Έβγαλε αντίδραση μετά την 5άρα από τη Λίβερπουλ. Δεν είναι αρκετό, όμως, θέλει κι άλλο. Και είναι η ιδανική περίσταση να «απαντήσει» και σε αυτό το ματς. Μεσοβδόμαδα έφερε 2-2 με την Αταλάντα, στην Ιταλία, με τον Ρονάλντο να σκοράρει δις και να γλιτώνει τη Γιουνάιτεντ από ήττα που θα την έμπλεκε. Μονόδρομος η νίκη εδώ για την ομάδα του Σόλσκιερ, μιας και σε κάθε άλλο αποτέλεσμα θα μείνει μακριά από την κορυφή με διψήφια διαφορά. Ως τώρα έχει 17 βαθμούς με 5-2-3 και 19-15 γκολ και στα 8 από τα 10 ματς έχει δεχτεί γκολ. Θέλει πολλή δουλειά και μεγάλη βελτίωση στην άμυνά της.

Πάντως, την ίδια ώρα ο προπονητής της Γιουνάιτεντ έχει θέματα. Εκτός είναι σίγουρα ο Βαράν, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Εκτός είναι και ο τιμωρημένος Πογκμπά (εκτίει τη 2η από τις 3 αγωνιστικές). Αμφίβολος δίνεται ο Λίντελοφ, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβει εν τέλει.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τη Μάντσεστερ Σίτι. Η εντός έδρας ήττα-σοκ από την Κρίσταλ Πάλας την άφησε στο -5 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Και όσο και να είναι νωρίς, δεν θέλει να μείνει κι άλλο πίσω. Έχει 20 βαθμούς με 6-2-2 και 20-6 τέρματα και ξέσπασε στην Κλαμπ Μπριζ με 4-1, κάνοντας το αυτονόητο. Τώρα, διεκδικεί το «διπλό» στο «Old Trafford» για να βάλει τα πράγματα σε σχετική τάξη.

Και ο Γκουαρντιόλα έχει κάποια ζητήματα. Σίγουρα εκτός είναι ο τιμωρημένος Λαπόρτ, ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Etihad με την Πάλας. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Στόουνς δίπλα στον Ντίαζ. Δεν υπολογίζεται ούτε ο τραυματίας Φεράν Τόρες, αμφίβολος κρίνεται ο Γουόκερ.

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (14:30): Όσο και να προβληματίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θεωρώ πως οι αποδόσεις είναι δίκαιες. Ο «άσος» είναι στο 4.50, το «διπλό» στο 1.70. Το σκέτο Over 2,5 γκολ δίνεται στο 1.62. Το G/G και Over 2,5 γκολ στο πολύ καλύτερο 1.91 (Stoiximan). Πάμε στοίχημα με αυτήν την πρόταση. Μου αρέσει και το 1.78 να μπει το πρώτο γκολ μέχρι και το 28’.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Ligue 1, Μπορντό – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Τη… διορθώνει την παράδοση και απέναντι στη Μπορντό η Παρί Σεν Ζερμέν που ναι μεν έχει να χάσει αρκετά χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν περνάει εύκολα. Στο 12-8-9 είναι η παράδοση. Τις δύο τελευταίες χρονιές η Παρί πέρασε με 1-0, ενώ το 2018-19 έμεινε στο 2-2. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν χαμηλά το «διπλό» και έχει λογική. Πάμε να δούμε τι έχουμε για το στοίχημα…

Μεγάλη ανάσα και τεράστια νίκη με 3-2 επί της Ρεμς πήρε η Μπορντό. Ναι, σιγά, θα πείτε. Εκ πρώτης άποψης, ναι. Όμως, αν υπολογίσετε ότι έχανε ως και το 72’ με 0-2, τότε θα καταλάβετε για πόσο σημαντική ήταν αυτή η επιτυχία. Συν το γεγονός πως παραμένει χαμηλά. Με δύο γκολ από τη «χρυσή» αλλαγή Μπριάντ, το δεύτερο με πέναλτι στο 94’, ανάσανε. Είναι από τα παιχνίδια που μπορούν να σου αλλάξουν όλη τη χρονιά. Αρκεί το επόμενο να μην είναι με ομάδες όπως η Παρί, λέω εγώ. Έχει 12 βαθμούς με 2-6-4 και 16-24 γκολ και διαθέτει από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς!

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι ακόμη στο επίπεδο που θα ήθελε ο Ποκετίνο (και η διοίκηση). Πήρε το ντέρμπι με τη Λιλ, με 2-1, με ανατροπή, και ψάχνει να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της και να βελτιώσει πράγματα όπως η αμυντική λειτουργία. Με τη Λειψία, για το Champions League, ισοφαρίστηκε στο φινάλε σε 2-2, σε ένα «τρελό» ματς. Όσο εύκολα θα μπορούσε να έχει κερδίσει βάζοντας και 4 και 5 γκολ, άλλο τόσο εύκολα θα μπορούσε να είχε χάσει και να είχε δεχτεί και 4 και 5 γκολ. Ο Εμπαπέ έχασε τα άχαστα στη Γερμανία και έχει να σκοράρει 3 ματς και 15 μέρες. Απλώς το σημειώνουμε και αυτό. Παραμένει εκτός ο Μέσι, δεν θα παίξει ούτε με τη Μπορντό.

Ligue 1, Μπορντό – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Για την ακρίβεια, δεν το σημειώνω απλώς, αλλά θα αποτελέσει και τη βασική μου επιλογή. Να σκοράρει anytime ο Εμπαπέ δίνεται στο 1.78 (Stoiximan) και θα τον στηρίξω. Στο 4.20 είναι να βρει 2+ γκολ. Πάμε στοίχημα και με μία δεύτερη επιλογή, στα γκολ. Over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο, στο 2.18.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X