Γιαννίκης: «Μας ενδιαφέρει μόνο ο Απόλλων -Για το ματς με τον Ολυμπιακό με προβληματίζει μόνο η διακοπή»

Γιαννίκης: «Μας ενδιαφέρει μόνο ο Απόλλων -Για το ματς με τον Ολυμπιακό με προβληματίζει μόνο η διακοπή»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης ενόψει του Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, αλλά και τη διακοπή που θα υπάρξει λόγω εθνικών ομάδων.

Ο Γιαννίκης μίλησε στην Cosmote TV πριν το ματς στη Ριζούπολη και στάθηκε και στη σημασία της νίκης επί του Αρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννίκης για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Για τη σημασία της νίκης επί του Άρη.

«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς στην περίοδο που βρισκόμαστε, πάνω στην εξέλιξή μας. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες πριν τον αγώνα. Αλλά είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς, που βγάλαμε την ενέργεια που χρειαζόταν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έμεινε πίσω από τη μπάλα σε μεγάλα χρονικά διαστήματα του αγώνα.

»Ο Άρης είχε μια οπτική υπεροχή, αλλά μέχρι την κόκκινη κάρτα δεν είχαμε κίνδυνο, δεν κινδυνεύσαμε από αυτά που έκανε. Μετά την κόκκινη το ματς σίγουρα έγινε περίπλοκο. Είμαστε μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα, αλλά βελτιωνόμαστε καθημερινά σωματικά, τακτικά, ψυχικά και ποδοσφαιρικά και θα τη φτιάξουμε την ομάδα».

Για το τι διαφορετικό θα ήθελε να δει στο ματς με τον Άρη;

«Κάποια στιγμή θα είμαστε τόσο προχωρημένοι σε εξέλιξη που θα είμαστε πιο δημιουργικοί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να το έχουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς που δουλεύουμε καθημερινά με την ομάδα γνωρίζουμε τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε αυτή την περίοδο και αναλόγως πράττουμε. Πολύ σημαντικό είναι πάνω σε αυτή την εξέλιξη να κερδίζουμε».

Για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει μόνο ο Απόλλων. Κάθε παιχνίδι έχει βαθμό δυσκολίας. Απαιτείται η απόλυτη συγκέντρωσή μας και ο απόλυτος σεβασμός μας στον αντίπαλο. Για να κερδίσουμε, θα χρειαστούμε την ίδια ενέργεια που έχουμε σε κάθε ματς. Και μετά από αυτό το παιχνίδι με προβληματίζει μόνο ότι έχουμε τη διακοπή γιατί θα μας λείψουν δέκα παίκτες και δεν θα μπορούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με όλη την ομάδα».

Για τα μεταγραφικά σενάρια.

«Δεν ξέρω, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Δεν με ενδιαφέρουν οι μεταγραφές καθόλου. Με ενδιαφέρει να εξελίξω την ομάδα, να δουλέψουμε πάνω στα θέματα που έχουμε. Και πιστεύω ότι κάθε παίκτης της ΑΕΚ δικαιούται να έχει έναν προπονητή, που έχει όλη την αφοσίωση πάνω του».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X