ΑΕΚ: Η Κ15 νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό με γκολ των Ανδριώτη και Πεχλιβανίδη

ΑΕΚ: Η Κ15 νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό με γκολ των Ανδριώτη και Πεχλιβανίδη
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο Γαλάτσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα Κ15 της ΑΕΚ νίκησε 3-2 την αντίστοιχη του Ολυμπιακού σε αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League 2021-22 που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Δημήτρη Ανδριώτη στο 11′ και στο 36′. Το πρώτο το κέρδισε ο ίδιος ο σκόρερ και το δεύτερο ήρθε από χέρι αμυντικού του Ολυμπιακού μέσα στην περιοχή.

Οι δύο ομάδες έχασαν καλές ευκαιρίες πριν την ανάπαυλα. Στο 21′ ο Θανάσης Παπαβασιλείου στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ έκανε διπλή απόκρουση σε προσπάθειες του Χριστού Δαρβίρα, ενώ αντίστοιχα σωτήρια ήταν η επέμβαση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Γεωργακόπουλου σε τετ-α-τετ με τον Δημήτρη Κλάψα στο 30′. Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 32′ με τον Ζουριδάκη.

Στο 4ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου (44′) η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Κλάψα και χάθηκε έτσι ευκαιρία για το 3-0. Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός και έφτασε στο 2-2 μέσα σε ένα πεντάλεπτο (55′-60) με πέναλτι του Φίλη και σουτ του Κωστούλα.

Την τελευταία λέξη όμως την είπε η ΑΕΚ που πήρε τη νίκη με το γκολ στο 65ο λεπτό από το σουτ του Κώστα Πεχλιβανίδη μετά από προσπάθεια του Πέτρου Κολοκοτρώνη.

ΑΕΚ (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Παπαβασιλείου, Αρνίδης, Ψυρόπουλος, Παλαιολόγος, Μαρκόπουλος (84′ Κολυφέτης) Ντάνι, Σαρρής (55′ Πασακυριάκος) Ψυχογιός (55′ Κολοκοτρώνης) Κλάψας (71′ Αβεάσογλου) Ανδριώτης, Πεχλιβανίδης (71′ Ζούλιας)

 

LIVE όλες οι ειδήσεις      

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X