Γεωργιάδης: «Τα μέτρα ήρθαν για να πειστούν οι ανεμβολίαστοι να εμβολιαστούν, ή να απομονωθούν οι ασθενείς» (VIDEO)

Γεωργιάδης: «Τα μέτρα ήρθαν για να πειστούν οι ανεμβολίαστοι να εμβολιαστούν, ή να απομονωθούν οι ασθενείς» (VIDEO)

Για τα νέα μέτρα μίλησε ο υπουργός ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Η θεωρία από την πράξη έχει μεγάλη απόσταση. Στα ΜΜΜ προφανώς και κολλάς, όπου υπάρχει συνωστισμός κολλάς τον ιό, δεν ξεχωρίζει δραστηριότητες.

Υπάρχει κάποιο κράτος που να έχει ανοιχτή την οικονομία του και να μην έχει τις ώρες αιχμής συνωστισμό στα ΜΜΜ; Όχι. Μπήκαν περισσότερα δρομολόγια και περισσότερα λεωφορεία. Η Αυστραλία έκανε σχεδόν 400 μέρες ολικού lockdown. Μέχρι σήμερα δε δέχεται τουρίστες; Πεθαίνεις από τον κορωνοϊό, αλλά πεθαίνεις και από την πείνα», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να προχωρήσουμε στην υποχρεωτικότητα εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων. Μέσα στο καλοκαίρι δε γινόταν πρακτικά, γιατί υπήρχε έλλειμμα εργαζομένων στην εστίαση. Τώρα, πιθανόν αυτές οι ανάγκες να είναι λιγότερες, δεδομένου και ότι σταματάει ο τουρισμός. Αλλά η κυβέρνηση προσπαθεί από την αρχή να ισορροπήσει σε ένα τεντωμένο σχοινί, ανάμεσα στην ανάγκη μας να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και στο να σεβαστούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα», πρόσθεσε ο ίδιος.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X