Νιάρρος: «Μου ζήτησαν να γδυθώ σε κάστινγκ» (VIDEO)

Νιάρρος: «Μου ζήτησαν να γδυθώ σε κάστινγκ» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ηθοποιός Γιάννης Νιάρρος είναι ένας από τους ηθοποιούς που κατονόμασαν έναν δημοφιλή σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση σε κάστινγκ ταινίας.

Σχετικά με το πώς αισθάνθηκε και πώς αντέδρασε, όταν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, υποστήριξε: «Δεν το είχα νιώσει σαν βία, το αντιμετώπισα με χιούμορ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος δεν το είχε νιώσει. Αν εγώ τότε είχα νιώσει βία, θα έπρεπε να είχα κινηθεί νομικά. Ο τρόπος που μίλησα για αυτό (με σχόλιο στο Facebook) ήταν άτεχνος.


Ένας άνθρωπος που έχει βιώσει κάτι τέτοιο, καλό είναι να πάρει την νόμιμη οδό. Δεν είχα βιώσει κάτι άλλο. Αλλά ναι, όλοι είχαμε καταλάβει ότι κάτι παίζει στον χώρο μας. Μου ζήτησαν να γδυθώ στο κάστινγκ και μου φάνηκε αστείο. Δεν μπορούσα να διανοηθώ κάτι άλλο. Του είπα “μπορώ να σας το περιγράψω το μόριό μου…”. Αντέδρασα με χιούμορ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X