Μαρτίνς: «Δεν έχουμε θέματα φυσικής κατάστασης»

Μαρτίνς: «Δεν έχουμε θέματα φυσικής κατάστασης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα φυσικής κατάστασης δεν αντιμετωπίζει η ομάδα του και ειδικότερα οι παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή τόνισε με δηλώσεις του στη NOVA ο Πέδρο Μαρτίνς εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ιωνικό.

«Μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να έχει ιδιαίτερα προβλήματα φυσικής κατάστασης», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» που απάντησε και για τον Χένρι Ονιεκούρου.

«Χρειάζεται χρόνο συμμετοχής για να δείξει τι μπορεί να κάνει, είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να προσφέρει», υπογράμμισε ο Πορτογάλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τον Ιωνικό:

«Το παιχνίδι της Κυριακής, παρόλο που παίζουμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από τη δεύτερη κατηγορία, ξέρουμε πως θα έχει δυσκολίες γιατί αυτός ο αντίπαλος έχει αποδείξει πως κάνει ένα καλό πρωτάθλημα έως τώρα. Έχει ενδιαφέροντες παίκτες, έχει και κάποιους γνωστούς, νομίζουμε λοιπόν πως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να ανοίξουμε τους χώρους γιατί σίγουρα θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Ο αντίπαλος θα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις και θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι για να καλύψουμε τα κενά».

Για το αν χρειάζονται ανάσες στη μεσαία γραμμή:

«Παίξαμε με μια γερμανική ομάδα. Οι γερμανικές ομάδες φημίζονται για την πολύ καλή φυσική τους κατάσταση και πραγματικά είναι δύσκολο να βρεις γερμανική ομάδα να είναι χειρότερη σε φυσική κατάσταση από οποιαδήποτε άλλη. Είδαμε όμως πως ο Ολυμπιακός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στο κομμάτι αυτό, ήμασταν δυνατοί, κυρίαρχοι στο παιχνίδι και καταφέραμε να αντισταθμίσουμε το δυνατό στοιχείο της Άιντραχτ με μεγάλη επιτυχία. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε πως οι παίκτες μας είναι καλά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Φυσικά μετά το χθεσινό παιχνίδι σήμερα αναλύουμε τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και βλέπουμε ποιος είναι σε καλή κατάσταση ώστε να αγωνιστεί την Κυριακή. Μπορούμε να πούμε όμως ότι δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να έχει ιδιαίτερα προβλήματα φυσικής κατάστασης».

Για το αν τον έχει ικανοποιημένο η εμφάνιση του Ονιεκούρου:

«Ναι, φυσικά είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Ο Χένρι από τη μέρα που ήρθε έως σήμερα δείχνει συνεχώς σημάδια βελτίωσης. Χρειάζεται χρόνο συμμετοχής για να δείξει τι μπορεί να κάνει, είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να προσφέρει. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη χθεσινή του απόδοση και είμαστε σίγουροι πως έτσι πρέπει να συνεχίσει και θα το κάνει».

Για την πίεση στον Ολυμπιακό:

«Η πίεση είναι κάτι στο οποίο είμαστε συνηθισμένοι, είναι έτσι η καθημερινότητα μας, είναι η ζωή μας. Όλοι όσοι βρισκόμαστε στον Ολυμπιακό έχουμε μάθει να ζούμε με την πίεση αυτή. Δεν αποτελεί κάτι το καινούριο και φυσικά μέσα απ’ αυτή την πίεση μπορούν να βγουν αρκετά θετικά πράγματα όπως πάντα. Χθες κάναμε ένα καλό παιχνίδι και παρόλο που χάσαμε μπορούν να βγουν αρκετά θετικά πράγματα από το ματς. Είμαστε λυπημένοι, απογοητευμένοι, γιατί δεν είναι αυτό για το οποίο προσπαθήσαμε. Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε πως μετά από μια τέτοια απόδοση θα χάναμε το παιχνίδι, ωστόσο υπάρχουν θετικά πράγματα. Το γεγονός ότι σταθήκαμε καλά σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, είμαστε με την αυτοπεποίθησή μας ψηλά παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα μας αδίκησε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X