Μέσι: «Ετοιμοπόλεμος» με Βραζιλία

Ολη η Ουρουγουάη κυνηγάει τον Μέσι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τραυματισμός του Μέσι δεν είναι σοβαρός και αναμένεται να είναι έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι της εθνικής ομάδας της Αργεντινής κόντρα στη Βραζιλία.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιλ και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο. Ο Μέσι πήγε από το Παρίσι στη Μαδρίτη για να ξεκινήσει θεραπεία και διαπιστώθηκε πως η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο 34χρονος σταρ θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Παρί με τη Μπορντό, όμως βρίσκεται κανονικά στις κλήσεις του Λιονέλ Σκαλόνι για τους αγώνες της Αργεντινής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο «Pulga» είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της «Αλμπισελέστε» με την Ουρουγουάη (13/11, 01:00), όμως σίγουρα θα είναι «μάχιμος» για το μεγάλο ντέρμπι με τη Βραζιλία (17/11, 01:30) και με την επιστροφή του στο Παρίσι θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X