Ντέμης Νικολαΐδης: Δυστυχώς η εξαίρεση και όχι ο κανόνας

Ο Ντέμης Νικολαΐδης
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν κρύφτηκε, πάντα έλεγε την γνώμη του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν κρύφτηκε, πάντα έλεγε την γνώμη του.

Τον Ντέμη Νικολαΐδη τον γνωρίζουμε όλοι, όσοι τον είδαμε να αγωνίζεται κιόλας ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Ντέμης όμως δεν είναι μόνο αυτό, είναι θεός για τον κόσμο της ΑΕΚ και δεν θα μπορούσε να μην είναι, μιλάμε για έναν άρρωστο ΑΕΚτση που γινόταν ένα με τον κόσμο σε κάθε γκολ, σε κάθε επιτυχία της ομάδας.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που σταμάτησε την μπάλα για να αναλάβει πρόεδρος στην αγαπημένη του ομάδα. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που τα έβαλε με τον οργανωμένο κόσμο της ΑΕΚ γιατί θεωρούσε ότι έτσι έπρεπε για να προστατέψει την αγαπημένη του ομάδα και είναι κάτι που το πλήρωσε.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης όμως ποτέ δεν έπαψε να λέει αυτό που νιώθει, αυτό που πρέπει. Τα έβαλε και με τον πρόεδρο του τότε, τον Μάκη Ψωμιάδη. Ποτέ δεν κρύφτηκε, ποτέ δεν έπνιξε την γνώμη του. Πάντα την έλεγε, πάντα την λέει.

Στην Ελλάδα αυτό δυστυχώς είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας. Άνθρωποι σαν τον Ντέμαρο ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο, εντός και εκτός γηπέδων.

Γίνετε σαν τον Ντέμη, όχι σαν άλλους που ούτε να τους μιλήσεις δεν θέλεις…

Αφορμή αυτής της επίθεσης αγάπης από μέρους μου, εκτός των άλλων είναι η τοποθέτηση του για τον αγώνα ΑΕΚ-Άρης και για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Πηγή: Cult24

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X