Στοίχημα: Θα έχει γκολ στην Eμπολι

Στοίχημα: Θα έχει γκολ στην Eμπολι

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Bundesliga και τη Serie A

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Bundesliga και τη Serie A.

Bundesliga, Μάιντς – Γκλάντμπαχ, (21:30): Τη δεύτερη νίκη της επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ σε διάστημα πέντε ημερών πανηγύρισε η Μάιντς. Μετά την πρόκριση στο Κύπελλο Γερμανίας στη διαδικασία των πέναλτι, ήρθε το εκτός έδρας 2-1 για το πρωτάθλημα. Ήταν το δεύτερο σερί τρίποντο, το οποίο σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, την… απογείωσε στην 5η θέση. Μετά από 10 αγώνες, έχει συγκομιδή 16 βαθμών με απολογισμό 5-1-4 και 14-10 τέρματα.

Bundesliga, Μάιντς – Γκλάντμπαχ, (21:30): Με φόρα από την πεντάρα επί της Μπάγερν και την πρόκριση στο Κύπελλο, η Γκλάντμπαχ νίκησε 2-1 τη Μπόχουμ στο «Μπορούσια Παρκ». Έτσι, επέστρεψε στις νίκες και στο πρωτάθλημα, μετά την ισοπαλία με τη Στουτγάρδη και την ήττα από την Χέρτα. Χάρη στη νίκη αυτή, έφτασε τους 14 βαθμούς και διατήρησε την επαφή με την πρώτη εξάδα, όντας στο -2. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τα πατήματά της. Έχει απολογισμό 4-2-4 και 12-13 γκολ.

Bundesliga, Μάιντς – Γκλάντμπαχ, (21:30): Με εξαίρεση τον κεντρικό αμυντικό Σαν Ζιστ, όλοι οι άλλοι παίκτες είναι διαθέσιμοι στους γηπεδούχους. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να παραταχθεί με την 11άδα του τελευταίου αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν στους Μπάιερ (στόπερ), Γιάντσκε (στόπερ), Λάινερ (δ. μπακ), Κράμερ (αμ.μέσος) και Ντουκουρέ (αμ. μέσος).

«Περίεργο» παιχνίδι, με το σετ αποδόσεων να είναι απόλυτα μοιρασμένο. Δύσκολη η πρόβλεψη για σημείο, γι’ αυτό και θα πάμε στην επιλογή των γκολ στο στοίχημά μας. Αμφότερες είναι ομάδες που σκοράρουν με σχετική ευκολία, έχοντας παράλληλα τα… θέματά τους αμυντικά. Επίσης, τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαν γκολ και από τις δύο ομάδες. Πάμε στοίχημα με την επιλογή «G/G και Under 4,5» σε απόδοση 2.12 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Serie A, Έμπολι – Τζένοα (21:45): Έκανε τεράστια νίκη (2-1) μέσα στην έδρα της Σασσουόλο την περασμένη αγωνιστική και πήρε μεγάλη ανάσα στη βαθμολογία. Βρέθηκε να χάνει στο 43′ με 1-0 δίχως να είναι κατώτερη των περιστάσεων, αλλά το αυτογκόλ την έβαλε να κυνηγάει στο σκορ. Στο δεύτερο προσπάθησε να αντιδράσει, βρήκε ισοφάριση στο 83′ με πέναλτι και τα έπαιξε όλα για όλα στο τέλος. Ανταμείφθηκε για το ρίσκο της με το γκολ της ανατροπής που βρήκε στις καθυστερήσεις. Ήτα σημαντικό τρίποντο και τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί επιτέλους την έδρα της, στην οποία μετράει μια νίκη και πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια. Τα πέντε εξ αυτών ήταν Over 2.5.

Serie A, Έμπολι – Τζένοα (21:45): Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα και συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη για 8 σερί αγωνιστικές. Την περασμένη αγωνιστική έφερε εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Βενέτσια, σε ένα ματς που άφησε στην άκρη την επιθετικότητα των περασμένων αγώνων και έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα της. Μέχρι τώρα τα περισσότερα παιχνίδια της είχαν ρυθμό και γκολ, αλλά αυτή τη φορά έπαιξε με σκοπιμότητα. Ο Μπαγιαρντίνι είναι σε δύσκολη θέση, ξέρει ότι αν δεν κερδίσει η ομάδα του και την Έμπολι, που επίσης παλεύει για παραμονή, τότε δύσκολα θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου, με τόσο μεγάλο αρνητικό σερί. Μια νίκη έχει κάνει εδώ και 11 αγωνιστικές και αυτή εκτός έδρας απέναντι στην Κάλιαρι.

Serie A, Έμπολι – Τζένοα (21:45): Η Έμπολι έρχεται από μεγάλο διπλό και έχει ψυχολογία. Εντός έδρας όμως δεν μπορεί να πάρει νίκες και αυτό είναι πρόβλημα. Πάντως τα παιχνίδια της έχουν ρυθμό και γκολ. Η Τζένοα προσπαθεί να συμμαζευτεί στην άμυνα, αλλά εκτός έδρας δεν παίρνει εύκολα αποτέλεσμα. Αν μπει ένα γκολ νωρίς μπορεί να γίνει… ροντέο. Πάμε στοίχημα με το Over 2.5 σε απόδοση 1.70 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X