Ντέμης Νικολαϊδης: «Ο Ολυμπιακός μου έκανε 4 προτάσεις σε 4 ημέρες, κάθε μέρα ανέβαζε τα χρήματα!» (VIDEO)

Ντέμης Νικολαϊδης: «Ο Ολυμπιακός μου έκανε 4 προτάσεις σε 4 ημέρες, κάθε μέρα ανέβαζε τα χρήματα!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για τις τεράστιες προτάσεις που αρνήθηκε από τον Ολυμπιακό για να πάει τελικά στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαϊδης από το 1996 μέχρι και το 2003 φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ.

Ο ίδιος μιλώντας σήμερα αναφέρθηκε στις τεράστιες προτάσεις που είχε από τον Ολυμπιακό, αφού αποχώρησε από την ΑΕΚ, τις οποίες αρνήθηκε, για να καταλήξει στο τέλος εκείνου του καλοκαιριού στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Συγκεκριμένα, ο Ντέμης φιλοξενήθηκε στο My Sotry του Gazzetta, στο οποίο μιλά για την τεράστια επιθυμία που είχε ο Ολυμπιακός να τον εντάξει στο δυναμικό του, προσφέροντάς του «γη και ύδωρ. Ο ίδιος βέβαια δεν σκέφτηκε ποτέ να αποδεχθεί όπως είπε καθώς θα το θεωρούσε «προδοσία».

Βέβαια, στο τέλος αυτού του αποσπάσματος, ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός τον είχε προσεγγίσει αυτές τις 2 φορές, αποκάλυψε πως υπήρξε και μία τρίτη, την οποία προτιμά να μην αποκαλύψει αυτή τη στιγμή

Αναλυτικά όσα ανέφερε γι’ αυτή την ιστορία ο Ντέμης:

«Για το καλοκαίρι του 2003 τα έχω πει όλα. Έφυγα από την ΑΕΚ, παντρεύτηκα, πήγα στην Παρί Σεν Ζερμέν για μία εβδομάδα και μετά πήγα στην Ατλέτικο. Κάπου εκεί υπάρχει ένα κενό που δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτό και έχει να κάνει με το διάστημα που έφυγα από την Παρί. Τότε περίμενα γεμάτος αγωνία να δω σε ποια ομάδα θα πάω.

Στη Παρί Σεν Ζερμέν με είχε πάει ο μάνατζερ Τσάλασαν που είχε τον Καρεμπέ στον Ολυμπιακό. Εκείνη την εποχή εγώ ζητούσα 1 εκατομμύριο ευρώ καθαρά δεν έκανα παζάρια. Ημασταν εκεί στο ξενοδοχείο περιμέναμε και ήρθε με βρήκε αυτός ο μάνατζερ και μου είπε με πήρανε από τον Ολυμπιακό.

Μου λέει έχεις πρόταση από τον Ολυμπιακό 1,1 εκατ. ευρώ το χρόνο για τέσσερα χρόνια. Το να πάω στον Ολυμπιακό -μπορεί να ακούγεται βαριά η λέξη- θα ήταν προδοσία προς τον κόσμο της ΑΕΚ.

Εγώ ήμουν ένας παίκτης που φώναζε ότι είμαι ΑΕΚ, δεν ήμουν ένας απλός επαγγελματίας. Δεν μου πέρασε από το μυαλό ποτέ να παώ στον Ολυμπιακό, ούτε καν. Λέω δεν γίνεται να πάω εκεί μην ασχολείσαι με αυτό. Προσπάθησε να βρεις καμία άλλη ομάδα .

Την επόμενη ημέρα έρχεται στο ξενοδοχείο μου λέει ‘το μετέφερα και μου είπανε να 1.200.000 καθαρά για τέσσερα χρόνια’. Εγώ του ξεκαθάρισα πως δεν έχει να κάνει με το πόσο. Δεν πρόκειται να πάω στον Ολυμπιακό, ψάξε κάτι άλλο. Εγώ δεν είχα μάνατζερ και φοβόμουν μην κολλήσει ο Τσάλασαν σε αυτή την πρόταση.

Την επόμενη μέρα ξανάρχεται μου λέει ‘ζήτησε να έρθει εδώ αυτός ο άνθρωπος, να σε συναντήσει, να τα πείτε από κοντά και πρόταση είναι 1.300.000 το χρόνο για τέσσερα χρόνια’.  Εγώ άρχισα να εκνευρίζομαι και του είπα ‘δεν πρόκειται να  γίνει αυτή η μεταγραφή δεν είναι το οικονομικό. Δεν θέλω να έρθει εδώ. Πάμε να βρούμε κάποια άλλη ομάδα. Μου είπε ‘θα έρθει το βράδυ ο Καρεμπέ να πάμε για ένα φαγητό’.

Οντως ήρθε πολύ ευγενής, φοβερός τύπος, μιλήσαμε μου είπε τι ωραία θα ήταν να πάω στον Ολυμπιακό ‘θα κάνουμε πολύ καλή ομάδα’. Δίκιο έχεις του είπα, αλλά του εξήγησα ότι είμαι ΑΕΚ και του άρεσε, το σεβάστηκε.

Την επόμενη μέρα επανήλθε ο Τσάλασαν και μου είπε ότι ο άνθρωπος του Ολυμπιακού θέλει να έρθει να σε δει και η πρόταση είναι 1.400.000 ευρώ το χρόνο.

Εκεί θύμωσα και του είπα μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σου είπα. Πες του να έρθει θα του πω ‘όχι’ και θα μαθευτεί πράγμα το οποίο δεν θα είναι καλό για τον Ολυμπιακό.

Ετσι σταμάτησε η πίεση το μετέφερε και δεν μετά από μία βδομάδα ήρθε η πρόταση από την Ατλέτικο και όλα πήγαν καλά».

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που είχες πει όχι στον Ολυμπιακό;

«Η τρίτη ήταν, όμως την άλλη δεν θέλω να την πω τώρα. Ισως όταν γράψω την αυτοβιογραφία μου να την πω. Ημουν μικρός τότε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X