Ξέσπασε κατά του Παπαπέτρου ο Μουρίνιο: «Δύο καθαρά πέναλτι είναι πάρα πολλά»

Μουρίνιο: Οι συντριβές πριν το... Βατερλό από τη Μπόντο Γκλιμτ
Photo Credits: INTIME

Με τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου ασχολήθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά το 2-2 της Ρόμα με τη Μπόντο Γκλιμτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκανε πάλι τα… μαγικά του ο Τάσος Παπαπέτρου!

Ο Ελληνας Ρέφερι, μετά την απαράδεκτη διαιτησία στο ματς του κυπέλλου στη Λάρισα, απέδειξε ξανά πως δίχως το VAR… ζορίζεται.

Ο «Ρωμαίοι» φωνάζουν για χέρι του Μόε (δικαίως) στο 47ο λεπτό, με το οποίο θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει και γι’ ακόμη ένα χέρι του Κόνρατσεν στο 70′ (επίσης δικαίως). Και στις δύο περιπτώσεις ο Παπαπέτρου έδειξε παίζεται, αποδεικνύοντας ξανά πως χωρίς το VAR τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά.

Οπως είναι λογικό μετά απ’ όλα αυτά, ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε πολλά παράπονα, από τον Ελληνα ρέφερι.

«Ίσως βάζουν στο Conference League διαιτητές που αρχίζουν τώρα την ευρωπαϊκή καριέρα τους και αυτό δεν είναι καλό. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον διαιτητή, που θα επιστρέψει αμέσως στην Ελλάδα.

Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Μπόντο χάσαμε 6-1 και δεν είπα κάτι για το διαιτητή επειδή ήταν δική μας ευθύνη, όμως τώρα θέλω να πω κάτι περισσότερο: δύο καθαρά πέναλτι είναι πάρα πολλά. Ήταν καθοριστική η διαιτησία.

Η πραγματικότητα του αγώνα είναι πως ήρθαμε ισόπαλοι 2-2 αλλά τα δύο πέναλτι ήταν καθαρά όπως η μέρα. Καθαρά όπως η η μέρα. Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε αλλά η πραγματικότητα είναι πως ήρθαμε 2-2, με τους αντιπάλους να έχουν δύο σουτ και δύο γκολ. Εμείς πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε δύο πέναλτι που μας αρνήθηκαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X