ΑΕΚ: Αβέβαιο το μέλλον του Ινσούα στην Αλδοσίβι -Τι ισχύει

ΑΕΚ: Αβέβαιο το μέλλον του Ινσούα στην Αλδοσίβι -Τι ισχύει
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει σχετικά με το μέλλον του Εμάνουελ Ινσούα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλοκαίρι ένα από τα «αγκάθια» στα οποία κατάφερε να βρει λύση η ΑΕΚ ήταν και η περίπτωση του Εμάνουελ Ινσούα.

Ο δανεισμός του 30χρονου αριστερού μπακ στην αργεντίνικη Αλδοσίβι ανανεώθηκε για έξι μήνες και έτσι η Ένωση τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη κατάφερε να δώσει παράταση στο θέμα του Αργεντινού, ο οποίος δεν υπολογιζόταν.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η παρουσία του αδερφού του Εμιλιάνο στην Αλδοσίβι, με τους δύο Ινσούα να αποτελούν βασικότατες και αναντικατάστατες επιλογές τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, η έλευση του Μαρτίν Παλέρμο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας εδώ και έναν μήνα άλλαξε τα δεδομένα.

Ο Παλέρμο ξεκίνησε με ήττα 3-0 στο ντεμπούτο του και αμφότεροι μετά από αυτό το ματς βγήκαν από την ενδεκάδα. Συγκεκριμένα ο 30χρονος αριστερός μπακ που ανήκει στην ΑΕΚ στα δύο επόμενα παιχνίδια δεν έπαιξε καν, μένοντας και εκτός αποστολής στο ένα από αυτά, ενώ στα άλλα δύο που ακολούθησαν, αγωνίστηκε ελάχιστα ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά.

Ο Παλέρμο δεν φαίνεται πως υπολογίζει, τουλάχιστον στο ξεκίνημά του, τον Εμάνουελ Ινσούα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προκύπτει από το αργεντίνικο κλαμπ το μέλλον του είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Ήταν άλλωστε δύσκολο για την Αλδοσίβι να προχωρήσει σε αγορά του με κανονική μεταγραφή και με τον δανεισμό του να εκπνέει στα τέλη Δεκέμβρη, όλα δείχνουν πως το ζήτημα Ινσούα θα ανοίξει ξανά για την ΑΕΚ σύντομα. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Αργεντινού μπακ στην ΑΕΚ λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Πηγή: Gazzetta.gr

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X