Μονεμβασιώτης: «Τόλμησε να μας βάλει ξένο διαιτητή ο Κλάτενμπεργκ»

Μονεμβασιώτης: «Τόλμησε να μας βάλει ξένο διαιτητή ο Κλάτενμπεργκ»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για τον ορισμό ξένων διαιτητών στο ματς του Απόλλωνα με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά το γεγονός πως μέχρι τώρα ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε σχεδόν καθιερώσει να στέλνει ξένους διαιτητές στα μεγάλα ματς και στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, στην προκειμένη περίπτωση κάνει την εξαίρεση και στέλνει τον Πορτογάλο, Ζοάο Πινέιρο στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ το Σάββατο (6/11) στη Ριζούπολη.

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη μίλησε για τον ορισμό ξένου ρέφερι στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς και για το κατά πόσον θεωρεί ο ίδιος πως έπαιξε ρόλο η φασαρία που έκανε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με αφορμή τα παράπονα της για τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

«Εμείς έχουμε κάνει αίτημα για τον ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια μας από την αρχή του πρωταθλήματος. Φυσικά κι όταν έχουμε παράπονα θα διαμαρτυρόμαστε.

Ο κύριος Κλάτενμπεργκ τόλμησε να ορίσει ξένο διαιτητή στο επόμενο παιχνίδι μας με την ΑΕΚ κι αυτό είναι θετικό βήμα.

Για το συγκεκριμένο ορισμό, θεωρώ πως έπαιξαν ρόλο τόσο τα δικά μας παράπονα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όσο κι όσα συνέβησαν στο ματς ΑΕΚ – Άρης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X