Μπαρτσελόνα: Το μήνυμα που έστειλε με χαμόγελο ο Αγουέρο (VIDEO)

Μπαρτσελόνα: Το μήνυμα που έστειλε με χαμόγελο ο Αγουέρο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μήνυμα αισιοδοξίας με ένα τεράστιο χαμόγελο από τον «Κουν».

Ο Σέρχιο Αγουέρο περνά μία σοβαρή περιπέτεια υγείας. Ωστόσο αυτή δεν τον επηρεάζει. Δεν το αφήνει να χάσει το χαμόγελο του και φρόντισε να το μεταδώσει αυτό μέσω μηνύματος στον επίσημο λογαριασμό της Μπαρτσελόνα στο Twitter.

O Αγουέρο έσπευσε να στείλει μέσω βίντεο μήνυμα αισιοδοξίας παρά τα προβλήματα αρρυθμίας που παρουσιάζει η καρδιά του. Ένα δυσάρεστο γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός τουλάχιστον για τρεις μήνες, διάστημα στο οποίο θα υποβληθεί σε θεραπευτική αγωγή.

«Γεια σας φίλοι της Μπαρτσελόνα. Σας στέλνω όλους μία αγκαλιά. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Τώρα είναι η ώρα της αποθεραπείας και θα περιμένουμε για περισσότερα νέα. Σας στέλνω όλους μία μεγάλη αγκαλιά», τόνισε ο χαμογελαστός Αγκουέρο μιλώντας on camera, με την επίσημη Μπαρτσελόνα να συμπληρώνει στην ανάρτησή της με το εξής μήνυμα: «Είμαστε μαζί σου Σέρχιο Αγκουέρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X