Χουλτ: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του το Αννόβερο

Χουλτ: Ανακοινώθηκε από το Ανόβερο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Βαλίτσες ετοιμάζει ο Νίκλας Χουλτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυσαρεστημένοι είναι στο Αννόβερο με την απόδοση του Νίκλας Χουλτ, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να ετοιμάζει βαλίτσες.

«Απίθανη η ανανέωση του συμβολαίου του Χουλτ: Δυσαρεστημένοι στο Αννόβερο με την απόδοση», είναι ο τίτλος στη γερμανική ιστοσελίδα «Sportbuzzer.de». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ δεν έχει πιάσει τις επιδόσεις της πρώτης σεζόν και στη γερμανική ομάδα είναι δυσαρεστημένη, όπως αναφέρεται, ειδικά από τη χαμηλή αποτελεσματικότητα του στην επίθεση.

Στο ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως ο «Χουλτ στα τελευταία ματς βρέθηκε σε καλές καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά οι σέντρες του ήταν ανακριβείς». Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετείται και ο αθλητικός διευθυντής του Αννόβερου, Μάρκους Μαν, ο οποίος φέρεται αν δηλώνει πως «αν φθάσεις έξω από την περιοχή πέντε φορές, θα βρεις τουλάχιστον τις δύο με σέντρα κάποιον ποδοσφαιριστή μας μέσα στην περιοχή».

Ταυτόχρονα, σε δήλωση με νόημα για τον Χουλτ προχώρησε και ο τεχνικός Γιαν Τσίμερμαν στην επισήμανση, μάλιστα, πως ο αριστερός μπακ-χαφ δεν έχει βοηθήσει φέτος και δεν έχει ούτε μία ασίστ.

«Περάσαμε αρκετές πάσες στις πτέρυγες στα τελευταία ματς, αλλά στη συνέχεια μας έλειπε η ακρίβεια», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X