Χατζηνικολάου: «Θα αποκαλύψουμε ποιοι κινούν τα ρομποτάκια και θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι»

Χατζηνικολάου για Χίο: «Περαστικά του, αλλά πρόκειται για τεράστιο αλήτη!» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Real News με έρευνά της που βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα θα δημοσιευτεί θα αποκαλύψει τους «κουκουλοφόρους του διαδικτύου».

Αυτό ανήγγειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, με αφορμή τις επιθέσεις που γίνονται στο διαδίκτυο -τις οποίες δέχεται και ο ίδιος- ύστερα από σχόλια που δεν αρέσουν.

«Θα αποκαλύψουμε ποιοι κινούν τα ρομποτάκια, ποιοι κρύβονται πίσω από τους στρατούς των τρολ στο διαδίκτυο και θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι», είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, μια τέτοια έρευνα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν αναφερθούν ονόματα με βάσιμα στοιχεία. Και το ενδιαφέρον αυξάνεται αν αποκαλυφθούν ονόματα δημοσιογράφων, γιατί, όπως ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου, «δυστυχώς εμπλέκονται και άνθρωποι του χώρου μας».

Μάλιστα έκανε λόγο για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, γιατί τα «μποτάκια», όπως χαρακτηρίζει τους διακινητές των τρολ, απειλούν και καθυβρίζουν.

Προ λίγων μηνών έγραψε tweet, ο Νίκος Χατζηνικολάου απευθυνόμενος στον Νάσο Ηλιόπουλο, εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε μέσω twitter:

«Κύριε Νάσο Ηλιόπουλε μαζέψτε παρακαλώ τα τρολ σας. Είναι θλιβερές οι…προληπτικές επιθέσεις εναντίον μου εν όψει της αυριανής συνέντευξης μου με τον Πρωθυπουργό. Και ανέντιμες» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στο twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X