Κορωνοϊός: Σαρωτικοί έλεγχοι για τους ανεμβολίαστους

Κορωνοϊός: Πάει για 22 Μαρτίου η άρση των μέτρων (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαρωτικοί έλεγχοι για ανεμβολίαστους σε κλειστούς χώρους, αυστηροί έλεγχοι για πελάτες με rapid test και ταυτοπροσωποία μέσω ταυτοτήτων για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, προβλέπουν οι νέοι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας που θα ξεκινήσουν από τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/11).

Στόχος η απαρέγκλιτη εφαρμογή των κυβερνητικών μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού, που τις τελευταίες ημέρες «καλπάζει» με τα κρούσματα να έχουν εκτοξευτεί πάνω από τις 6.000. Είναι ενδεικτικό πως επί ποδός θα βρίσκονται 8.000 αστυνομικοί που θα χωριστούν σε 1.900 συνεργεία και θα «σαρώνουν» τα καταστήματα εστίασης.

Πηγές από το υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τονίζουν πως «οι αστυνομικοί θα ελέγχουν με μεγάλη προσοχή και τα rapid test που θα εμφανίζουν οι ελεγχόμενοι, ενώ σε αυτό τον σημαντικό αγώνα για την προστασία της δημόσιας υγείας, θα πρέπει και οι πολίτες να σταθούν στο πλευρό της αστυνομίας».

Διαβάστε περισσότερα εδώ για τους ελέγχους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X