Χέντερσον: «Ηθελε πάντα να κερδίζει ο Σουάρεζ, έμαθα πολλά από εκείνον»

Χέντερσον: «Ηθελε πάντα να κερδίζει ο Σουάρεζ, έμαθα πολλά από εκείνον»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τζόρνταν Χέντερσον για τον πρώην συμπαίκτη του, Λουίς Σουάρεζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 2019, ο Λουίς Σουάρες αποδοκιμάστηκε εντόνως από τους φίλους της Λίβερπουλ, καθώς είχε πανηγυρίσει γκολ απέναντι στην αγγλική ομάδα, στο «Καμπ Νόου».

Δύο χρόνια αργότερα, ο πρώην άσος της Λίβερπουλ θα βρεθεί ξανά στο «Άνφιλντ», και ο Τζόρνταν Χέντερσον στήριξε τον Σουάρες, υπογραμμίζοντας ότι το ανταγωνιστικό του στυλ βοήθησε στην αλλαγή νοοτροπίας της Λίβερπουλ.

Ενω κάλεσε το κοινό του «Άνφιλντ» να υποδεχτεί, θερμά, τον Ουρουγουανό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόρνταν Χέντερσον:

«Του αρέσουν οι προκλήσεις – όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένας κορυφαίος παίκτης που δημιούργησε τόσες πολλές καλές στιγμές στη Liverpool. Έμαθα πολλά από αυτόν – είμαι αρκετά κοντά του. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης που προκαλεί πολλά προβλήματα. Πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή – όχι μόνο για εκείνον, καθώς έχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αλλά ο Luis είναι κορυφαίος επιθετικός.

Μιλάω μαζί του κάθε τόσο για να δω πώς τα πάει και πως είναι η οικογένειά του. Μας βοήθησε πολύ με τη νοοτροπία του στην προπόνηση, πάντα ήθελε να κερδίζει και έπαιζε πάντα, παρά τον πόνο. Ήθελε απλώς να παίξει. Έμαθα πολλά από εκείνον. Με βοήθησε πάρα πολύ ως παίκτη. Νομίζω ότι όταν ο Luis ήταν εδώ ήταν εξαιρετικός. Οι οπαδοί το ξέρουν αυτό και θα εκτιμήσουν αυτό που έκανε για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Θα ήταν ωραίο μετά τον αγώνα να είχε μια ωραία υποδοχή από το κοινό».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X