Να κερδίζει η ΑΕΚ όταν δεν είναι καλή, όμως σύντομα θα απαιτηθεί να είναι

Να κερδίζει η ΑΕΚ όταν δεν είναι καλή, όμως σύντομα θα απαιτηθεί να είναι
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος στο blog του στο enwsi.gr αναλύει την ΑΕΚ του Γιαννίκη και τι θα χρειαστεί άμεσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε μία σημαντική νίκη με τον Αρη. Και η σπουδαιότητα της νίκης γίνεται μεγαλύτερη από την στιγμή που δεν ήταν καλή.

Οταν δεν είσαι καλός και κερδίζεις τέτοιου επιπέδου δυσκολίας παιχνίδια «ανεβαίνεις» ψυχολογικά. Ομως αυτό είναι και παγίδα. Η ΑΕΚ πρέπει σύντομα να βρει τα πατήματα της, τις σταθερές της και αυτό να αποτυπωθεί ως ταυτότητα στο γήπεδο. Με τον Αρη έπαιξε 15-20 λεπτά όπως θα ήθελε ο προπονητής και από εκεί και πέρα… παρακολούθησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίζει το παιχνίδι της και κοίταξε πως θα προφυλάξει τα νώτα της. Το διάβασμα του αγώνα ήταν πολύ καλό από τον Αργύρη Γιαννίκη και το τιμ του, όχι όμως και η διαχείριση στην εξέλιξη του ματς. Οι παρεμβάσεις του σηκώνουν πολύ συζήτηση, αλλά το ευτύχημα είναι να γίνεται αυτή η συζήτηση μετά από νίκη.

Ο Αργύρης Γιαννίκης το… πάει καλά, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό φτάνει για το επίπεδο της ΑΕΚ. Μια τέτοια νίκη χωράει και με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο στην Ριζούπολη, αλλά μετά το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει επικίνδυνα. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ… μετρά πολύ και για πολλά στην οικονομία του πρωταθλήματος. Ακολουθεί το ματς στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο αγώνας στην Τρίπολη με τον Αστέρα, πριν αγωνιστεί με Ιωνικό στη Νίκαια και με ΟΦΗ εντός και φύγει το 2021. Η επόμενη παρτίδα αγώνων είναι δύσκολη, απαιτητική και χρειάζεται όλο το ρόστερ σε καλό επίπεδο ετοιμότητας. Το ίδιο και τον Γιαννίκη, για τον οποίο υπάρχουν απαιτήσεις πρωταθλητισμού με το… καλημέρα.

Κάποιες από τις παρεμβάσεις του έπιασαν, κάποιες όχι. Ο Μήτογλου έπιασε, ο Ρότα όχι όπως απαιτείται για το επίπεδο της ΑΕΚ. Στα χαφ χρειάζεται κάτι διαφορετικό όσο είναι ντεφορμέ ο Σιμάνσκι, ενώ και στην επίθεση όταν λείπουν παίκτες-κλειδιά χρειάζεται διαφορετικό πλάνο. Ο ίδιος προφανώς και γνωρίζει καλύτερα, όπως και τι έχει και δεν έχει στα χέρια του. Κρίνεται κάθε Κυριακή για αυτό που παρουσιάζει και για το αποτέλεσμα που παίρνει. Το αποτέλεσμα τον σώζει, η εικόνα τον δένει για τα καλά.

ΥΓ: Χρειάζεται από όλους μας σεβασμό στην άποψη του καθενός, όταν υπάρχουν επιχειρήματα και συνέπεια. Και εγώ δεν συμφωνώ με τον Ντέμη, αλλά δεν θα τον αποδημήσω. Δεν θα διαλύσουμε τώρα που βρισκόμαστε σε αυτή την φάση, κάθε σύνδεση με τα Κεφάλαια του συλλόγου για μία διαφωνία ή λάθος. Για τον αγαπά ο Ντέμης την ΑΕΚ κρίθηκε. Οταν έπρεπε. Το 2004.

ΥΓ1: Συγγνώμη δεν θα ασχοληθώ και εγώ με τον… Αρη και τον… Νιαρχάκο. Αρκετά ασχοληθήκαμε και λίγο παραπάνω. Δεν έχω να προσθέσω και εγώ κάτι. Δεν μπορεί η ΑΕΚ του Μελισσανίδη να ασχολείται με έναν… Νιαρχάκο και δημοσίως.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X