Με κάλυψη στο 3.75

Με κάλυψη στο 3.75

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League.

Champions League, Μίλαν – Πόρτο (19:45): Δείχνει αποφασισμένη να παλέψει για τον τίτλο στην Ιταλία, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Με εμφανίσεις χαρακτήρα όμως, όπως αυτή κόντρα στη Ρόμα εκτός έδρας που επικράτησε με 2-1, μπορεί να ελπίζει σε τίτλο. Ο Ζλάταν άνοιξε το σκορ στο 25′ και την… είπε στους οπαδούς της Ρόμα που τον αποδοκίμαζαν νωρίτερα. Υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν στη συνέχεια, αλλά αυτή που βρήκε γκολ ξανά, ήταν η Μίλαν με πέναλτι στο 57′. Στο 66′ έμεινε με δέκα παίκτες, αναγκάστηκε να κλείσει τις γραμμές της και να κοιτάξει την άμυνα της μέχρι το φινάλε. Πάντως, η μείωση των γηπεδούχων στο 93′ δεν την πτόησε ιδιαίτερα. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, παρέα με την Νάπολι και τα όνειρα είναι μεγάλα για φέτος.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, πάντως, δεν έχει κάνει την επιστροφή που ονειρευόταν και έπειτα από τρεις αγωνιστικές στον όμιλο, μετράει ισάριθμες ήττες. Για να έχει ελπίδες έστω για την 3η θέση, θα πρέπει να κερδίσει πάση θυσία την Πόρτο, από την οποία ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική.

Champions League, Μίλαν – Πόρτο (19:45): Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο εντός έδρας ματς με την Μποαβίστα στο τοπικό ντέρμπι και επικράτησε εν τέλει με 4-1. Προηγήθηκε στο 20′, αλλά σε μια από τις λίγες φάσεις που δέχθηκε στο ματς, ήρθε η ισοφάριση στο 30′. Σοβαρεύτηκε άμεσα και πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ, με γκολ στο 41′. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έβαλε και τρίτο για να το «καθαρίσει», με τις διαστάσεις θριάμβου να δίνονται στις καθυστερήσεις του αγώνα. Συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη στην κορυφή με την Σπόρτινγκ και την Μπενφίκα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε την πρώτη της νίκη την περασμένη αγωνιστική, με το 1-0 επί της Μίλαν και μπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά σε περίπτωση νέου θετικού αποτελέσματος τώρα, θα παίξει τα… ρέστα της στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Champions League, Μίλαν – Πόρτο (19:45): Η Μίλαν έχει το μυαλό της περισσότερο στο πρωτάθλημα, αλλά με νίκη μπορεί να αναπτερώσει τις ελπίδες της για την 3η θέση τουλάχιστον. Η Πόρτο θέλει έστω τον βαθμό και να διεκδικήσει τις πιθανότητες της στα δύο ματς που απομένουν. Δύσκολα θα το δούμε να ανοίγει από την αρχή, όπως έγινε και στην Πορτογαλία. Πάμε στοίχημα με το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.20 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Champions League, Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Αυτή είναι η ματσάρα της Τετάρτης στο Champions League. Κι αν για τη Λίβερπουλ η κατάσταση σχεδόν έχει ξεκαθαρίσει μετά το τρία στα τρία; Δε συμβαίνει το ίδιο και με την Ατλέτικο. Η ήττα από τους reds στο Μετροπολιτάνο την άφησε στους 4 βαθμούς. 4 και η Πόρτο, μηδέν η Μίλαν.

Άρα μιλάμε για έναν… τελικό για την Ατλέτικο, που προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο κόντρα στην Μπέτις και το 3-0 μοιάζει μικρός βάσει της εικόνας του αγώνα. Αντίθετα η Λίβερπουλ υπέστη σοκ.

Champions League, Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στην Μπράιτον στο Άνφιλντ. Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι όρθωσαν ανάστημα, το γύρισαν και πήραν τον βαθμό με το τελικό 2-2. Αφήνοντας τους «κόκκινους» στο -3 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την Τσέλσι.

Champions League, Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Δεν είναι εύκολο το ματς στο στοίχημα και δεν έχει αξία ο άσος μόλις στο 1.65. Η Ατλέτικο πάει να παίξει για τη… ζωή της σε ένα γήπεδο που τελευταία φορά είχε φύγει νικήτρια. 3-2 τον Μάρτιο του 2020. Τι επιλέγουμε; Πάμε στοίχημα με «διπλό» σε Draw No Bet σε απόδοση 3.75 στο pamestoixima.gr και με επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X