Για την πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη η ΑΕΚ κόντρα στην Ρίγα (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Για την πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη η ΑΕΚ κόντρα στην Ρίγα (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Πολύ σημαντικό ματς για Ευρωπαϊκή συνέχεια της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με ένα δύσκολο όσο και σημαντικό αγώνα (19:00, COSMOTE SPORT 4) απέναντι στην Ρίγα στην Λετονία.

Οι 2 ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με 2 ήττες σε ισάριθμους αγώνες και δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Αν η ΑΕΚ θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση πρέπει να κερδίσει στον αποψινό αγώνα και στην συνέχεια να κοιτάξει ψηλότερα. Θυμίζουμε ότι από τον Όμιλο των τεσσάρων ομάδων περνάνε οι τρεις, με τον πρώτο να πηγαίνει απευθείας στους 16 και τον δεύτερο και τρίτο να παίζουν μπαράζ.

Ο Στέφανος Δέδας θέλει να εκμεταλλευτεί τον ρυθμό που έχει βρει η ομάδα του μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες στο Ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνει την πρώτη νίκη για φέτος στην Ευρώπη. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν θα έχει τον Στέφαν Γέλοβατς που θα απουσιάσει για 20 μέρες μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ενώ και ο Γιώργος Μπόγρης έμεινε εκτός απόστολής.

Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι Αντεμίρ Ζουράποβιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), Ιενέρ Γιλμάζ (Τουρκία) και Φερνάντο Καλατράβα (Ισπανία).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X