Μπρουγάδα: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Αγκουέρο!»

Μπρουγάδα: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Αγκουέρο!»
Photo Credits: INTIME

Πρόβλεψη-σοκ για τον Σέρχιο Αγκουέρο μετά το πρόβλημα με την καρδιά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ορατός είναι ο κίνδυνος να κρεμάσει τα παπούτσια του Κουν Αγκουέρο σύμφωνα με δηλώσεις του Δρ. Ραμόν Μπρουγάδα στον καταλανικό σταθμό RAC 1.

O διευθυντής της καρδιολογικής πτέρυγας του νοσοκομείου της Χιρόνα τόνισε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι πια ανοιχτά για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος μετά από το πρόβλημα αρρυθμίας που είχε στο ματς με την Αλαβές θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για τρεις μήνες:

«Αν έκανε μία κολπική θεραπευτική διαδικασία τότε λογικά θα αναρρώσει καλά, τα περιστατικά αυτά θεραπεύονται κατά 80%. Αν το πρόβλημα αφορά κάποια κοιλία τότε θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί.

Είναι φανερό ότι το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το επαγγελματικό αθλητισμό συγκεντρώνει πιθανότητες. Ο Αγκουέρο είχε αρρυθμία, επειδή η καρδιά του άρχισε να χτυπά πολύ γρήγορα. Δεν μιλάμε για ένα παιδί 12 ετών, αλλά για μία καρδιά που έχει υποστεί έντονη προσπάθεια εδώ και πολλά χρόνια και ανέπτυξε αρρυθμία. Αν είναι κολπική μπορεί να αντιμετωπιστεί καλά, αλλά αν είναι κοιλιακή τότε τα πράγματα είναι πιο ανησυχητικά. Πιστεύω ότι για να του προκάλεσε τέτοια δυσφορία, θα πρέπει να είχε γύρω στους 250 παλμούς το λεπτό».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X