Κρήτη: Προφυλακιστέος ο γυναικοκτόνος (VIDEO)

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο γυναικοκτόνος (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απολογήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο 54χρονος γυναικοκτόνος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την εν διαστάσει συζυγό του στην Κρήτη αφήνοντας ορφανά και τα τέσσερα παιδιά τους, ενώ σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία.

Ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο 54χρονος δεν είχε δικηγόρο, καθώς κανένας δε δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του και στο πλαίσιο αυτό ορίστηκε αυτεπαγγέλτως κάποιος από την ανακρίτρια.


Αφότου η δικηγόρος ενημερώθηκε για τη δικογραφία, προχώρησε η διαδικασία.

Στο μεταξύ αναμένονται και κάποιες δηλώσεις για την υπερασπιστική γραμμή κι ένα θέμα που θα τεθεί είναι αν θα επικαλεστεί ψυχιατρικά προβλήματα.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη έχει υποβάλλει μήνυση στο παρελθόν εναντίον του πατέρα της για κακοποιητικές συμπεριφορές και για απειλές στο οικογενειακό περιβάλλον.

Πηγή: skai.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X